Aftensmad/ Kødretter

Frikadeller med feta og oliven

 photo frikadeller_zps4ea16ec7.jpg

Bikinisæsonen er lige om hjørnet, så jeg har tænkt mig at skrue ekstra op for grøntsager og proteiner og lidt ned for kage. Eller jeg skruer ikke mere ned, end der kommer en opskrift på en rigtig lækker banankage i morgen 😉

De her frikadeller med feta og oliven, serveret med hjemmelavet pesto og salat, fik jeg til aftensmad idag. Mums 🙂

Hvad har I fået?


Frikadeller med feta og oliven

Det skal du bruge: 
2 hvidløg
1 lille løg
1/2 glas oliven uden sten
1 håndfuld frisk basilikum
50 g. feta
2 spsk hvedemel
450 g. hakket oksekød
Salt & peber

Sådan gør du: 
Hak løg, hvidløg, feta og oliven og bland derefter alle ingredienserne. Ælt derefter blandingen rigtig godt og steg frikadellerne i olivenolie.

Bon appétit 🙂


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

1 kommentar

  • Reply
    Cathrine Koefoed
    27. maj 2014 at 19:00

    De ser lækre-smækre ud de dér frikadeller 😉 Kh Cathrine, http://www.cathrineyoga.dk

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.