🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Grød og smoothie bowls

Her finder du alle mine bedste opskrifter på grød og smoothie bowls. Begge dele er fantastiske til morgenmad eller til et mellemmåltid. Man kan variere fyldet og toppings, og justere i forhold til om den portion man laver, skal være til den søde eller salte side.

Se også mine ideer til små brunch anretninger her.

60 min+
Vegetarisk
Chiagrød
5 fra 1 stemme
4 x chiagrød med kokos og vanilje
30-45 min
Vegetarisk
5 fra 2 stemmer
Nem bagt havregrød med hindbær
0-15 min
Vegansk
5 fra 1 stemme
Greenie med Spinat og avocado
0-15 min
Vegansk
Blbrbowl320copy_zpshwf0opj8.jpg
5 fra 1 stemme
Blåbær bowl

Nemme opskrifter på grød og smoothie bowls

Grød ligger så godt i maven og kan varieres på rigtig mange måder. Vi kender nok alle til traditionel havregrød, men har du nogensinde prøvet at putte revet gulerod i? Eller revet blomkål? Du kan bage den i ovnen som jeg har gjort her.

Man kan også putte topping på sin grød for at gøre den mere spændende. Det smager eksempelvis super godt med hakkede saltede mandler på sin havregrød sammen med en klat karamel og skyr.

Smoothie bowls er en smoothie, men med en tykkere konsistens. Derfor er den nemmest at spise med ske fra en skål. Jeg elsker smoothie bowls – især når det er varmt udenfor. Jeg laver dem typisk med frosne bananer, som giver sødme, og så tilsætter jeg andre frugter og grøntsager. Man kan eksempelvis pynte med frisk frugt eller honningristet müsli på toppen. Det er mega lækkert.