Quantcast

Brunch idéer

En god morgenmad er med til at give en god start på dagen. Hvis man har ekstra god tid, så er der næsten ikke noget bedre end en brunch. Her har jeg samlet alle min bedste brunch ideer, så du kan forkæle din mand/kæreste/veninder med den lækreste brunch. Jeg ELSKER selv brunch og jeg elsker også at servere det for andre. Det er sådan et hyggeligt måltid, hvor man kan sidde sammen ved bordet i lang tid og snakke og nippe til maden. Der er også uendeligt mange forskellige små retter man kan lave. Pandekager og vafler er altid en sikker vinder, som kun bliver bedre af en hjemmelavet topping.

Hjemmelavet brunch opskrifter

Når man siger brunch, så tænker man ofte på pølser, æg og pandekager. Det smager også fantastisk og er lækkert på et brunch bord, men der findes også en masse andre lækkerier, som kan være med til at tilføje farver og smag. Det kunne eksempelvis være lækker honningristet müsli hældt op i små portioner, græskarpandekager med hokkaido, nem bagt havregrød med hindbær eller æggemuffins med søde kartofler.

Sund brunch opskrifter

Hvis du spørger mig, så er der ikke noget bedre end en flot og farverig brunch fuld af farver. Grøntsager og frugter er gode at tænke ind i en brunch, da en klassisk brunch godt kan blive ret ‘tung’. Man kan eksempelvis servere smoothiesbowls, bagt grapefrugt med kokos, hjemmelavet jordbær/rabarber syltetøj og små tortilla tærter.