18. november 2017

Sunde græskarpandekager med hokkaido

Sunde græskarpandekager
Sunde græskarpandekager

Det er ved at være et godt stykke tid siden, jeg har pippet herinde, men meget kliché agtigt sagt, så flyver tiden bare afsted for mig. Det er godt gang i den på arbejdet, jeg har haft en del (dejlige) aftaler i mine weekender, og så er jeg jo også gravid, hvilket betyder, at jeg ikke har den samme energi, som normalt. Selvom jeg nogle gange glemmer det…! I dag havde jeg egenligt en aftale, men den blev aflyst, og så så jeg i stedet mit snit til at sætte Mads og Monopolet på og hygge mig i køkkenet. Det er seriøst massage for sjælen for mig, når jeg kan gå rundt og nusser i køkkenet i mit eget tempo og med mine egne tanker. Jeg tænker, det er sådan nogle har det med yoga eller med meditation. Jeg har et (måske) naivt håb om, at jeg kommer til at få meget mere tid til køkkenhygge og bloggen, når jeg engang går på barsel. Nu må vi se, hvad rødbedespiren tillader 😉

Nå, men der var jo også den der opskrift på sunde græskarpandekager, som jeg gerne vil dele med jer 🙂

Sunde græskarpandekager med Hokkaido

Hvis jeg gerne vil have nogle hurtige ekstra points herhjemme, så er der altid en sikker måde at vinde dem på: Lune pandekager! Og lagsagne, men i dag skal det handle om pandekager. Selvom der nok ikke er noget, der slår de helt klassiske fluffy amerikanske pandekager med masser af smør, sukker og hvedemel, så fik disse sunde græskarpandekager med hokkaido også toppoint af Tais 🙂 De er lavet på quinoamel, men man kan helt sikkert også bruge en anden type mel, og så er der hokkaido mos i, som giver dem en dejlig svampet konsistens. Mmmhhh.

Så hvis du også skal have nogle ekstra points derhjemme (det gælder også jer fyre!), så kan jeg anbefale en stak sprøde pandekager serveret på sengen 😉

Se også mine glutenfri havregrynspandekager og mine sunde pandekager med citron og birkes.

Sunde græskarpandekager med hokkaido 1

Sunde græskarpandekager med hokkaido

Denne opskrift på sunde græskarpandekager med hokkaido er en af min ynglings pandekager opskrifter. Den er lækker, nem at lave og super sund.
5 fra 1 stemme
Antal: 7 stk
Forberedelse5 min
Tilberedelse10 min
I alt15 min

Ingredienser

  • 350 g. hokkaido (skal koges og moses)
  • 2 æg
  • 2 dl. quinoamel (eller anden type mel)
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. perfekt sød
  • 1 tsk. kanel
  • 1 spsk. flydende honning
  • 1 håndful blåbær
  • Kokosolie til at stege i

Tilberedelse

  • Bland alle ingredienser og tilsæt tilsidst de hele blåbær.
  • Steg pandekagerne på en pande i lidt kokosolie ca. 2-3 min på hver side.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments