🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Bagt hokkaido med timian

Stakkels Tais er allerede ved at være godt træt af græskar, men jeg har først lige taget hul på sæsonen, muhahaha. Jeg æælsker græskar og der findes så mange forskellige måder at bruge dem på. Både i det søde og det salte køkken. Sunde er de også.

Her har jeg lavet bagte hokkaidobåde, som jeg har drysset med olivenolie, flagesalt og timian. Er det ikke som om, at alt bare smager bedre med de tre ting drysset på?

Bagt hokkaido med timian

De er lidt sprøde udenpå (ikke meget) og super bløde og smattede indeni. På den gåde måde altså!

Her har du en nem guide til, hvordan du laver dem 😀

Tjek også min opskrift på sunde og svampede hokkaido pandekager lige her

Bagt hokkaido med timian
Bagt hokkaido med timian

Reklamelinks er markeret med*

Bagt hokkaido med timian
5 fra 1 stemme

Bagt hokkaido med timian

Bagt hokkaido med timian, olivenolie og flagesalt. En fantastisk lækker måde at servere græskar på. Både kolde og varme.

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 40 minutter

Ingredienser 

Tilberedelse

  • Skær græskaret over og udhul det for kerner. Gem evt. kernerne og rist dem i ovnen med lidt salt og olie.
    1 hokkaido
  • Skær derefter græskaret i skiver a ca 1 cm og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Skrællen kan sagtens spises.
  • Drys med olivenolie, salt og hakket frisk timian:
    5 spsk olivenolie,2 spsk flagesalt,1 håndfuld frisk timian
  • Bag ved 200 grader (varmluft) i ca. 30-35 min eller til de er helt bløde og begynder at tage lidt farve.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments