20. september 2018

Bagt hokkaido med timian

Bagt hokkaido med timian

Stakkels Tais er allerede ved at være godt træt af græskar, men jeg har først lige taget hul på sæsonen, muhahaha. Jeg æælsker græskar og der findes så mange forskellige måder at bruge dem på. Både i det søde og det salte køkken. Sunde er de også.

Her har jeg lavet bagte hokkaidobåde, som jeg har drysset med olivenolie, flagesalt og timian. Er det ikke som om, at alt bare smager bedre med de tre ting drysset på?

Jeg serverede den bagte hokkaido til denne æggekage og det smagte super lækkert sammen. Du kan se dem som et alternativ til kartoffelbåde.

De er lidt sprøde udenpå (ikke meget) og super bløde og smattede indeni. På den gåde måde altså!

Her har du en nem guide til, hvordan du laver dem 😀

Tjek også min opskrift på sunde og svampede hokkaido pandekager lige her

Bagt hokkaido med timian
Bagt hokkaido med timian

Bagt hokkaido med timian

Ingredients

  • 1 hokkaido
  • Ca. 5 spsk olivenolie
  • 1 håndfuld frisk timian
  • 2 spsk flagesalt

Instructions

1

Skær græskaret over og udhul det for kerner. Gem evt. kernerne og rist dem i ovnen med lidt salt og olie.

2

Skær derefter græskaret i skiver a ca 1 cm og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Skrællen kan sagtens spises.

3

Drys med olivenolie, salt og hakket frisk timian:

4

Bag ved 200 grader (varmluft) i ca. 30-35 min eller til de er helt bløde og begynder at tage lidt farve.

Bagt hokkaido med timian 3
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments