Annonce

Hasselback butternut squash

Du kender måske til hasselback kartofler, men har du nogensinde prøvet hasselback butternut squash? Hvis nej, så kan det kun gå for langsomt 🙂 Det smager vildt lækkert og så fungerer det super som tilbehør til aftensmaden.

Vild med græskar? Så tjek også mine opskrifter ud på: Bagt hokkaido med timian og sunde græskarpandekager med hokkaido

Princippet er det samme som med hasselback kartofler. Med butternut squashen halverer du og laver en masse snit på tværs (som du kan se på den ene halvdel, kom jeg først til at snitte den forkerte vej, haha). Derefter gnubber du det med olie, flagesalt og timian eller hvad du nu har lyst til. Easy peasy 🙂

Hasselbagt butternut squash

Spis det eksempelvis som tilbehør til:

Quinoasalat med kikærter og gulerødder

Kyllingelår med sesam

Grovtærte med broccoli og hytteost

Hasselbagt butternut squash
Hasselbagt butternut squash
Hasselbagt butternut squash
Hasselbagt butternut squash

Hasselback butternut squash

Hasselback butternut squash med timian er en fantastisk måde at spise græskar på. Brug det som tilbehør til det meste.
5 fra 3 stemmer
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse40 minutter
I alt50 minutter

Ingredienser

  • 1 butternut squash
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk flagesalt
  • 2 tsk tørret timian

Tilberedelse

  • Skær græskaret over og fjern kernerne. Den kan du evt gemme dem og riste i ovnen med lidt olivenolie og salt.
    1 butternut squash
  • Skær snit på tværs. Gerne en masse! Og prøv at skær så dybt som muligt.
  • Gnid med olivenolie, salt og timian.
    2 spsk olivenolie, 1 tsk flagesalt, 2 tsk tørret timian
  • Bag i ovnen i ca. 40 min ved 200 grader. Eller til det begynder at tage farve og du kan stikke en gaffel igennem.
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments