28. september 2018

Hasselback butternut squash

Hasselbagt butternut squash

Du kender måske til hasselback kartofler, men har du nogensinde prøvet hasselback butternut squash? Hvis nej, så kan det kun gå for langsomt 🙂 Det smager vildt lækkert og så fungerer det super som tilbehør til aftensmaden.

Vild med græskar? Så tjek også mine opskrifter ud på: Bagt hokkaido med timian og sunde græskarpandekager med hokkaido

Princippet er det samme som med hasselback kartofler. Med butternut squashen halverer du og laver en masse snit på tværs (som du kan se på den ene halvdel, kom jeg først til at snitte den forkerte vej, haha). Derefter gnubber du det med olie, flagesalt og timian eller hvad du nu har lyst til. Easy peasy 🙂

Hasselbagt butternut squash

Spis det eksempelvis som tilbehør til:

Quinoasalat med kikærter og gulerødder

Kyllingelår med sesam

Grovtærte med broccoli og hytteost

Hasselbagt butternut squash
Hasselbagt butternut squash
Hasselbagt butternut squash

Hasselback butternut squash

Ingredients

  • 1 butternut squash
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk flagesalt
  • 2 tsk tørret timian

Instructions

1

Skær græskaret over og fjern kernerne. Den kan du evt gemme dem og riste i ovnen med lidt olivenolie og salt.

2

Skær snit på tværs. Gerne en masse! Og prøv at skær så dybt som muligt.

3

Gnid med olivenolie, salt og timian.

4

Bag i ovnen i ca. 40 min ved 200 grader. Eller til det begynder at tage farve og du kan stikke en gaffel igennem.

Hasselback butternut squash 5
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments