27. august 2019

Ovnbagt broccoli som alle vil elske

Hvis du kender en, der ikke kan lide broccoli, så bliver du nødt til at prøve at servere ovnbagt broccoli. Jeg lover, det smager godt! Små sprøde hapsere, som man kan krydre, som man har lyst. Her har jeg lavet en version med olivenolie, BBQ krydderi og en smule salt, da krydderiblandingen også var salt. SÅ nemt og SÅ godt.

Ovnbagt broccoli

Du kan eksempelvis spise disse små hapsere som tilbehør til burger i stedet for pomfritter eller bare som de er, som en snack med noget lækkert at dyppe i 🙂 Jeg kan desværre ikke tage æren for dippen på billedet, men det er noget mayo/chili halløj, som jeg har købt engang.

Ovnbagt broccoli
Ovnbagt broccoli

Mangler du inspiration til andre opskrifter med broccoli, så tjek også:

Broccolisalat med bacon og granatæble

Grovtærte med broccoli og hytteost

Pølsehorn med broccoli

Ovnbagt broccoli

Ovnbagt broccoli som alle vil elske

Hvis du kender en, der ikke kan lide broccoli, så bliver du nødt til at prøve at servere ovnbagt broccoli. Jeg lover, det smager godt! Små sprøde hapsere, som man kan krydre, som man har lyst og bruge som tilbehør til det meste.
5 fra 1 stemme
Antal: 3 personer
Forberedelse5 min
Tilberedelse30 min
I alt35 min

Ingredienser

  • 1 broccoli
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk BBQ mix
  • Et drys flagesalt

Tilberedelse

  • Vask broccolihovedet og skær buketterne af. Husk at du også kan bruge stokken, hvis du lige skærer det yderste 'skræl' af.
  • Put buketterne i en skål og tilsæt olivenolie, BBQ krydderi (eller andre krydderier) og salt.
  • Fordel buketterne på en bageplade, så de ikke rører hinanden. Bag i ca 30 min. ved 180 grader, varmluft. Eller til de er blevet gyldne.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments