🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Ovnbagt broccoli som alle vil elske

Hvis du kender en, der ikke kan lide broccoli, så bliver du nødt til at prøve at servere ovnbagt broccoli. Jeg lover, det smager godt! Små sprøde hapsere, som man kan krydre, som man har lyst. Her har jeg lavet en version med olivenolie, BBQ krydderi og en smule salt, da krydderiblandingen også var salt. SÅ nemt og SÅ godt.

Ovnbagt broccoli

Du kan eksempelvis spise disse små hapsere som tilbehør til burger i stedet for pomfritter eller bare som de er, som en snack med noget lækkert at dyppe i 🙂 Jeg kan desværre ikke tage æren for dippen på billedet, men det er noget mayo/chili halløj, som jeg har købt engang.

Ovnbagt broccoli
Ovnbagt broccoli

Mangler du inspiration til andre opskrifter med broccoli, så tjek også:

Broccolisalat med bacon og granatæble

Grovtærte med broccoli og hytteost

Pølsehorn med broccoli

Reklamelinks er markeret med*

Ovnbagt broccoli
5 fra 2 stemmer

Ovnbagt broccoli som alle vil elske

Hvis du kender en, der ikke kan lide broccoli, så bliver du nødt til at prøve at servere ovnbagt broccoli. Jeg lover, det smager godt! Små sprøde hapsere, som man kan krydre, som man har lyst og bruge som tilbehør til det meste.
Antal: 3 personer

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 35 minutter

Ingredienser 

 • 1 broccoli
 • 3 spsk olivenolie
 • 1 spsk BBQ mix
 • Et drys flagesalt

Tilberedelse

 • Vask broccolihovedet og skær buketterne af. Husk at du også kan bruge stokken, hvis du lige skærer det yderste 'skræl' af.
  1 broccoli
 • Put buketterne i en skål og tilsæt olivenolie, BBQ krydderi (eller andre krydderier) og salt.
  3 spsk olivenolie,1 spsk BBQ mix,Et drys flagesalt
 • Fordel buketterne på en bageplade, så de ikke rører hinanden. Bag i ca 30 min. ved 180 grader, varmluft. Eller til de er blevet gyldne.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 2 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 2 votes (2 ratings without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments