Frokost

Pølsehorn med broccoli

Pølsehorn med broccoli

Baby bites fra 7/11 kan godt smutte tilbage i fryseposen, hvor de kom fra. De her grønne pølsehorn med broccoli og kyllingepølser er virkelig lækre og så slipper man for at blive totalt hvedemelsbombet. Ja, det lyder lidt skørt at bage med broccoli, men det er en super måde at få noget af den gode næring fra grøntsagen indenbords – især hvis man ikke er kæmpe fan.

Glutentfri pølsehorn med broccoli

De er lavet på et helt broccoli og derudover består dejen hovedsageligt af æg, havregryn og loppefrøskaller. Jeg har også tilsat parmesanost, hvilket godt kan undværes, men det giver virkelig noget til smagen 🙂

De her broccoli pølsehorn kan spises som en snack eller man kan spise dem med en salat til og nogle fritter, så har man et aftensmåltid.

Mangler du inspiration til salater, så tjek her >>> 

Pølsehorn med broccoli

Lækkerier til madpakken

Leder du efter inspiration til sunde snacks til madpakken, så er her tre opskrifter, som kan anbefales 🙂

Grove pølsehorn 

Æggemuffins med sød kartoffel og bacon 

Madmuffins med kylling og squash

Var der ikke lige noget der fristede, så kan du også gå på opdagelse i mit ‘frokost‘ arkiv.

Pølsehorn med broccoli

Opskrift på pølsehorn med broccoli

Print opskrift
Antal: ca 8 stk

ingredienser

  • 1 broccoli
  • 4 dl havregryn
  • 2 spsk loppefrøskaller
  • 5 æg
  • 1/2 dl revet parmesanost
  • 1/2 tsk salt
  • 8 stk kyllingpølser
  • Sesam og flagesalt til at drysse ovenpå

Sådan gør du:

1

Skær broccolien i mindre stykker. Skræl stokken og skær også den i mindre stykker. Bring noget vand i kog og put broccolien deri. Put låg på og lad det koge i ca. 4 minutter. Broccolien skal stadig have bid.

2

Blend nu alle ingredienserne (bortset fra pølserne!) i en food processor til den får en tyk konsistens.

3

Nu skal pølsebrødene formes. Dejen er meget klistret, så det er lidt af et griseri at få den rundt om pølserne, men det kan godt lade sig gøre. Det er noget med nærmest at trykke den på og fugte hænderne undervejs.

4

Drys med sesam og flagesalt og bag dem ved 200 grader (varmluft) i ca. 25 minutter.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.