Quantcast
10. juli 2018

Linse hummus

Jeg har længe haft en rest røde linser liggende i min skuffe, der kiggede bebrejdende på mig. Ikke rigtig nok til at lave dahl (min go to ret med røde linser) eller nogen anden aftensmadsret.

Så fik jeg den glimrende idé at putte dem i en hummus, og det var sørme en glimrende idé. Det smagte nemlig rigtig lækkert 🙂

linse hummus

Linse hummus

Udover røde linser har jeg også puttet en dåse kikærter i, men det behøves ikke. Konsistensen bliver dog ikke helt så cremet, men mere flydende. Bestemt også lækkert.

Brug den som tilbehør til aftensmaden, i en sandwich eller gør som her, og server den som et sundt mellemmåltid med dine yndlings grønsager.

Det er også en genial måde at få tømt ud i grønsagsskuffen, så man undgår at smide grønsagsrester ud 🙂

Linse hummus 1

Se også min opskrift på rødbedehummus her >>>

linse hummus

Hvad plejer du at bruge dine røde linser til, når du har en lille rest tilbage? 🙂

Linse hummus 2

Linse hummus

En nem linse hummus, som er fuld af proteiner. Spis den eksempelvis med gnavegrønt eller i en sandwich.
5 fra 1 stemme
Forberedelse5 min
Tilberedelse15 min
I alt20 min

Ingredienser

  • 2 dl røde linser
  • 1 spsk tahin
  • 1/2 citron, saften
  • 2 tsk spidskommen
  • salt og peber
  • 2 spsk creme fraiche
  • 1 dåse kikærter

Tilberedelse

  • Kog de røde linser efter anvisninger på pakken og lad dem køle af.
  • Bland alle de andre ingredienser med linserne og blend. Smag til med salt, peber og evt mere citronsaft.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments