10. juli 2018

Linse hummus

Jeg har længe haft en rest røde linser liggende i min skuffe, der kiggede bebrejdende på mig. Ikke rigtig nok til at lave dahl (min go to ret med røde linser) eller nogen anden aftensmadsret.

Så fik jeg den glimrende idé at putte dem i en hummus, og det var sørme en glimrende idé. Det smagte nemlig rigtig lækkert 🙂

linse hummus

Udover røde linser har jeg også puttet en dåse kikærter i, men det behøves ikke. Konsistensen bliver dog ikke helt så cremet, men mere flydende. Bestemt også lækkert.

Brug den som tilbehør til aftensmaden, i en sandwich eller gør som her, og server den som et sundt mellemmåltid med dine yndlings grønsager.

Det er også en genial måde at få tømt ud i grønsagsskuffen, så man undgår at smide grønsagsrester ud 🙂

Linse hummus 2

Se også min opskrift på rødbedehummus her >>>

linse hummus

Hvad plejer du at bruge dine røde linser til, når du har en lille rest tilbage? 🙂

Linsehummus

Ingredients

  • 2 dl røde linser
  • 1 spsk tahin
  • Saften fra ½ citron
  • 2 tsk spidskommen
  • salt og peber
  • 2 spsk creme fraiche
  • 1 dåse kikærter

Instructions

1

Kog de røde linser efter anvisninger på pakken og lad dem køle af.

2

Bland alle de andre ingredienser med linserne og blend. Smag til med salt, peber og evt mere citronsaft.

Linse hummus 5
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments