Annonce

Hummus med soltørrede tomater

Her får du lige en ultra nem opskrift på en seriøst god hummus. Ingen tahin, ingen citron, ingen hvidløg og ingen olivenolie. Kan det overhovedet komme til at smage godt, tænker du måske? Men det kan det! I promise.

Hummus med soltørrede tomater

Min version er fyldt med hakkede soltørrede tomater, som giver en masse smag og, så der behøves faktisk ikke så mange ingredienser for at få en lækker cremet hummus. Tjek bare opskriften, det bliver ikke nemmere og billigere end det her 🙂

Se også min opskrift på: Hummus med røde linser, og hummus med rødbede.

Hummus med soltørrede tomater
Hummus med soltørrede tomater
Hummus med soltørrede tomater
Hummus med soltørrede tomater

Hummus med soltørrede tomater

Her får du lige en ultra nem opskrift på en seriøst god hummus. Ingen tahin, ingen citron, ingen hvidløg og ingen olivenolie, men jeg lover, den smager godt.
4,67 fra 3 stemmer
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse5 minutter
I alt10 minutter

Ingredienser

  • 1 dåse kikærter
  • ½ glas hakkede soltørrede tomater i olie
  • 2 spsk creme fraiche
  • Salt og peber

Tilberedelse

  • Bland alle ingredienser og blend dem. Jeg brugte en stavblender og det fungerede super fint.
  • Smag til med salt og peber.

[sp_recipe]

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments