🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Tapas wraps med hummus

** Du kan få leveret ingredienserne fra denne opskrift, direkte til din hoveddør **

Viona skal døbes lige om snart og jeg har fået den vanvids idé, at jeg vil lave alt maden selv. Vi bliver ca. 40 mennesker, så deeeeet…. Ahmen, så sænk dog ambitionsniveauet kvinde, haha! Ej, jeg glæder mig faktisk til at lave maden, og jeg har tænkt mig at lave det løbende og fryse ned. Derudover har jeg også allieret mig med min mor og svigermor, som også bidrager med nogle retter. Måske jeg skulle skrive et indlæg om maden. Er der stemning for det? 🙂

Tapas wraps med hummus

Nå, men en af de små tapasretter jeg vil lave, er disse wraps med persillehummus, frisk spinat og soltørrede tomater. Muuums de smager godt. Jeg har tænkt mig at putte en lille træpind i hver, så de bliver nemme at spise.

Se også min opskrift på spinatroulade her. 

Tapas wraps med hummus

Du kan også putte alt muligt andet i. Eksempelvis:

 • Smøreost, laks og dild
 • Ost, skinke og ruccola
 • Pesto, avocado og kylling
Tapas wraps med hummus
Tapas wraps med hummus

Reklamelinks er markeret med*

Tapas wraps med hummus
5 fra 1 stemme

Tapas wraps med hummus

Små lækre tapas wraps med hummus, spinat og soltørrede tomater. Med en lille træpind i, så har du en sød lille hapser.

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter

Ingredienser 

Til hummus

 • 1 dåse kikærter
 • 1 fed hvidløg
 • 2 spsk creme fraiche
 • ½ citron, saften
 • 1 håndfuld frisk persille
 • Salt og peber
 • 3 spsk olivenolie

Det andet

 • 6 fuldkornstortilla
 • 3 håndfuld frisk spinat
 • 6 spsk sotørrede tomater

Læg alle varer i kurv på Nemlig

  Tilberedelse

  • Først skal du lave hummus. Blend alle ingredienser og smag til med salt og peber.
   1 dåse kikærter,1 fed hvidløg,2 spsk creme fraiche,1/2 citron, saften,1 håndfuld frisk persille,Salt og peber,3 spsk olivenolie
  • Læg en tortilla på et skærebræt og smør med 2 spsk hummus, drys med en lille håndfuld frisk spinat og 1 spsk soltørrede tomater.
  • Rul den stramt og skær i skiver af ca. 2-3 cm.
  Kunne du lide opskriften?

  (Klik på stjernerne for at bedømme)

  5 fra 1 stemme
  Pin Del Udskriv
  Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

  🍲🍽️

  Sammensæt din egen vegetariske madplan

  Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

  Del med nogen du holder af
  Katharina Kjeldgaard
  Katharina Kjeldgaard

  Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

  Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

  Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

  Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

  Abonner
  Giv besked om
  Opskriftsvurdering
  Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  View all comments