Annonce

Tapas wraps med hummus

Viona skal døbes lige om snart og jeg har fået den vanvids idé, at jeg vil lave alt maden selv. Vi bliver ca. 40 mennesker, så deeeeet…. Ahmen, så sænk dog ambitionsniveauet kvinde, haha! Ej, jeg glæder mig faktisk til at lave maden, og jeg har tænkt mig at lave det løbende og fryse ned. Derudover har jeg også allieret mig med min mor og svigermor, som også bidrager med nogle retter. Måske jeg skulle skrive et indlæg om maden. Er der stemning for det? 🙂

Tapas wraps med hummus

Nå, men en af de små tapasretter jeg vil lave, er disse wraps med persillehummus, frisk spinat og soltørrede tomater. Muuums de smager godt. Jeg har tænkt mig at putte en lille træpind i hver, så de bliver nemme at spise.

Se også min opskrift på spinatroulade her. 

Tapas wraps med hummus

Du kan også putte alt muligt andet i. Eksempelvis:

 • Smøreost, laks og dild
 • Ost, skinke og ruccola
 • Pesto, avocado og kylling
Tapas wraps med hummus
Tapas wraps med hummus
Tapas wraps med hummus

Tapas wraps med hummus

Små lækre tapas wraps med hummus, spinat og soltørrede tomater. Med en lille træpind i, så har du en sød lille hapser.
5 fra 1 stemme
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse10 minutter
I alt20 minutter

Ingredienser

Til hummus

 • 1 dåse kikærter
 • 1 fed hvidløg
 • 2 spsk creme fraiche
 • ½ citron, saften
 • 1 håndfuld frisk persille
 • Salt og peber
 • 3 spsk olivenolie

Det andet

 • 6 fuldkornstortilla
 • 3 håndfuld frisk spinat
 • 6 spsk sotørrede tomater

Tilberedelse

 • Først skal du lave hummus. Blend alle ingredienser og smag til med salt og peber.
  1 dåse kikærter, 1 fed hvidløg, 2 spsk creme fraiche, 1/2 citron, saften, 1 håndfuld frisk persille, Salt og peber, 3 spsk olivenolie
 • Læg en tortilla på et skærebræt og smør med 2 spsk hummus, drys med en lille håndfuld frisk spinat og 1 spsk soltørrede tomater.
 • Rul den stramt og skær i skiver af ca. 2-3 cm.
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments