20. august 2018

Tapas wraps med hummus

Tapas wraps med hummus

Viona skal døbes lige om snart og jeg har fået den vanvids idé, at jeg vil lave alt maden selv. Vi bliver ca. 40 mennesker, så deeeeet…. Ahmen, så sænk dog ambitionsniveauet kvinde, haha! Ej, jeg glæder mig faktisk til at lave maden, og jeg har tænkt mig at lave det løbende og fryse ned. Derudover har jeg også allieret mig med min mor og svigermor, som også bidrager med nogle retter. Måske jeg skulle skrive et indlæg om maden. Er der stemning for det? 🙂

Nå, men en af de små tapasretter jeg vil lave, er disse wraps med persillehummus, frisk spinat og soltørrede tomater. Muuums de smager godt. Jeg har tænkt mig at putte en lille træpind i hver, så de bliver nemme at spise.

Se også min opskrift på spinatroulade her. 

Tapas wraps med hummus

Du kan også putte alt muligt andet i. Eksempelvis:

 • Smøreost, laks og dild
 • Ost, skinke og ruccola
 • Pesto, avocado og kylling
Tapas wraps med hummus
Tapas wraps med hummus

Tapas wraps med hummus

Print Recipe
Serves: Ca. 6 stk.

Ingredients

 • Til hummus:
 • 1 dåse kikærter
 • 1 hvidløg
 • 2 spsk creme fraiche
 • Saften fra 1/2 citron
 • 1 håndfulde frisk persille
 • Salt og peber
 • 3 spsk olivenolie
 • Det andet:
 • 6 fuldkornstortilla
 • 3 håndfulde frisk spinat
 • 6 spsk sotørrede tomater

Instructions

1

Først skal du lave hummus. Blend alle ingredienser og smag til med salt og peber.

2

Læg en tortilla på et skærebræt og smør med 2 spsk hummus, drys med en lille håndfuld frisk spinat og 1 spsk soltørrede tomater.

3

Rul den stramt og skær i skiver af ca. 2-3 cm.

Tapas wraps med hummus 4
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments