

Endnu en mandag, endnu en Meatfree Monday opskrift 🙂 Denne her gang vil jeg gerne dele opskriften på den lækreste cremede og sunde pastaret med jer.
Pasta med asparges og broccoli vendt i en cremet blomkålssovs. Det lyder måske lidt sjovt, men jeg lover jer for det smager godt.
Tais var også ret så begejstret for den cremede sovs, der ellers har en meget speciel hovedingrediens.
Når man koger blomkål og derefter blender det, så får det en helt silkeblød konsistens, hvilket gør blomkål perfekt til pastaretter. Desværre har jeg en ret elendig blender, så min version er blevet lidt chunky i det, men hvis man har en bare nogenlunde anstændig blender, så burde man kunne få sovsen mere smooth.
Hvis retten ikke skal være vegetarisk, så vil den også smage super med noget kylling til 🙂
For inspiration til andre sunde pastaretter, så se alle mine opskrifter her >>>
Pasta i blomkålssovs
Ingredients
- 2 fed hvidløg
- 100 g. philadelphia
- Saften fra ½ lime el citron
- 1 lille blomkål
- 125 g. frisk spinat
- 1 pakke asparges broccoli (21 g)
- 5 spsk soltørrede tomater (ca et halvt glas)
- 250 g. fuldkorns pasta penne
- Salt og peber
- Olivenolie til at stege i
Instructions
Sæt pastaen til at koge
Hak blomkålet i mindre stykker og kog det mørt
Blend det derefter med hvidløg, philadelphia, lime saft og smag til med salt og peber
Steg den friske spinat på en pande i lidt olivenolie til den falder sammen
Steg derefter broccoli asparges i ca. 5 min.
Når pastaen er færdig blandes alle ingredienser og de soltørrede tomater tilsættes. Smag til med salt og peber
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.