Ovnretter

Ovnretter er så dejlig nemme. Når først man har tilberedt dem, så er det bare med at smide retten i ovnen og vente. Alt imens kan man jo lave noget tilbehør (en salat eksempelvis), man kan rydde op eller kaste sig i sofaen og nyde en rolig stund inden maden er klar.

Her finder du både tærter, vegetar lasagne og andre retter du kan lave til aftensmad. Du finder også diverse tilbehør, såsom hasselback kartofler og bagt hokkaido med timian. Gå på opdagelse i alle mine vegetariske ovnretter her. Jeg håber, du finder en opskrift, du kan bruge.

Vegetariske ovnretter

De fleste grøntsager har en masse muligheder, når det kommer til tilberedning. En af mine favoritter er at bage dem i ovnen, for det er så dejligt nemt. Hvis det skal være helt nemt, så skærer man dem i mundrette tern, drysser med olivenolie og krydderier og så ind i ovnen. Tilberedningstiden afhænger selvfølgelig af, hvilke/n grøntsager du bruger.

Her på siden har jeg samlet en masse vegetariske ovnretter. Nogle er deciderede måltider, såsom tærterne eksempelvis og andre er bedre egnet som tilbehør.

Jeg har også samlet alle mine opskrifter på vegetar aftensmad, som du også kan tjekke ud for inspiration til velsmagende, vegetarisk aftensmad.