Quantcast

Morgenmad

Hjemme hos os så holder vi en fast rutine omkring alle vores måltider, herunder også morgenmaden. Det gør vi, fordi det er vigtigt at have nogle faste holdepunkter på dagen, hvor vi samles som familie og fokuserer på hinanden. Det er vigtigt i en travl hverdag, at man tager sig tid til at være nærværende, specielt når man har små børn i huset. Det kan meget hurtigt handle om, at man skal ud af døren på et bestemt tidspunkt, og så føles morgenen travl og hektisk.

På siden her finder du alle mine opskrifter på morgenmad. Jeg håber du vil lade dig inspirere, og at du får en fantastisk morgen.

Morgenmaden sætter tonen for resten af dagen

Man siger at morgenmad er dagens vigtigste måltid, og derfor er det vigtigt at man får etableret en god rutine omkring netop dette måltid. Forsøg f.eks. at planlæg hvad I skal have til morgenmad dagen inden, og eventuelt sæt glas, tallerkner, knive, gafler osv. klar, så er der større chance for at I får en rolig morgen med overskud.

Morgenmad ideer behøver ikke være svære at finde på, og du kan finde flere opskrifter på sund morgenmad her på siden. Se f.eks. morgenmadmuffins eller opskrifter på morgenmad med æg som f.eks. sunde æggereder med sød kartoffel eller æggemuffins med sødkartoffel.

Se også mine opskrifter på frokost og aftensmad og husk at en god rutine omkring hverdagens faste måltider giver ro i en travl hverdag.