🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Sunde vafler med kokos og citron

Sunde vafler med kokos og citron
Sunde vafler med kokos og citron
Sunde vafler med kokos og citron
Sunde vafler med kokos og citron

Sunde vafler med kokos og citron

I dag er det international vaffel dag, og det betyder, at man har en helt legitim undskyldning for at mæske sig i vafler. Disse sunde vafler med kokos og citron behøver man faktisk slet ikke nogen undskyldning for at spise 😉 De indeholder kun gode sager og er uden tilsat sukker, så man kan med god samvittighed spise dem til både morgenmad og eftermiddagskaffen… og aftensmaden… og nat snacken…. De består blandt andet af ristet kokosmel og citron, hvilket er en ægte vinderkombi i min bog 🙂

Se også min opskrift på sunde vafler med banan og kardemomme her >>>

Reklamelinks er markeret med*

Sunde vafler med kokos og citron 1
5 fra 1 stemme

Sunde vafler med kokos og citron

Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen. Jeg elsker vafler! Denne opskrift på sunde vafler med kokos og citron smager simpelthen fantastisk.
Antal: 4 stk

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 20 minutter

Ingredienser 

 • 1 banan
 • 2 æg
 • 1 dl kokosmel
 • 2 spsk. skyr med vaniliesmag (eller almindeligt skyr. Tilsæt da evt. lidt vaniliepulver)
 • 1 spsk revet citronskal
 • 1 dl finvalset havregryn
 • Kokosolie til at stege i

Tilberedelse

 • Tørrist kokosmelet på en pande.
 • Blend alle ingredienserne vil vaflerne til dejen er flydende eller brug hænderne til at mase det hele sammen.
 • Smør en vaffelmaskine med kokosolie og steg vaflerne. Der skulle ca. 2 spsk. dej til hver af mine vafler, men det afhænger nok af vaffeljernet.
 • Jeg serverede mine med lidt flydende honning, revet citronskal, ristet kokosmel og friske hindbær.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 1 vote (1 rating without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments