Annonce

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Sunde vafler med banan og havregryn

** Du kan få leveret ingredienserne fra denne opskrift, direkte til din hoveddør **

Sunde vafler med banan og havregryn: lækre, sprøde og sunde

De her sunde vafler med banan, havregryn og kardemomme er mit første forsøg, og so far, so good. De blev virkelig lækre og sprøde og jeg glæder mig allerede til at eksperimentere med endnu flere slags – både de salte og de søde.

Sunde vafler med banan og havregryn

Hjerteformet mad kan bare noget.


Jeg lavede dem på en kold snevejrsdag, så jeg overkompenserede og skruede ekstra op på farverne på mit morgenbord og serverede dem med lidt flormelis og frosne hindbær, som jeg hurtigt havde kogt op med noget vaniliepulver. Dertil en lækker crossaint (fra frost), juice og en ægte blogger-mad med avocado.

Sunde morgenmadsvafler
Sunde vafler med banan og havregryn 1Sunde morgenmadsvafler

Se også min opskrift på ovnbagte morgenmadsvafler her >>>

Reklamelinks er markeret med*

Sunde vafler med banan og havregryn 2
5 fra 2 stemmer

Sunde vafler med banan og havregryn

Er der noget bedre end vafler? Det skulle måske lige være sunde vafler, så man kan spise nogle flere! Denne opskrift på sunde vafler med banan og havregryn er en af mine favoritter. De er sunde, lækre og nemme at lave.
Antal: 4 stk

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter

Ingredienser 

 • 2 dl havregryn
 • 2 æg
 • 1 banan
 • 1 tsk kardemomme
 • 1 dl havremælk
 • ½ tsk bagepulver
 • Kokosolie til at stege i

Læg alle varer i kurv på Nemlig

  Tilberedelse

  • Havregrynen blendes til mel.
  • Og derefter tilsættes de andre ingredienser. Blend til dejen er helt flydende.
  • Smør vaffeljernet med kokosolie, så godt du kan og bag vaflerne. Der er til ca. 4 stk. – alt efter hvor stort dit vaffeljern er.
  Kunne du lide opskriften?

  (Klik på stjernerne for at bedømme)

  5 fra 2 stemmer
  Pin Del Udskriv
  Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

  🍲🍽️

  Sammensæt din egen vegetariske madplan

  Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

  Del med nogen du holder af
  Katharina Kjeldgaard
  Katharina Kjeldgaard

  Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

  Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

  Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

  Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

  Abonner
  Giv besked om
  Opskriftsvurdering
  Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  View all comments