Annonce

Sunde vafler med banan og havregryn

Sunde vafler med banan og havregryn: lækre, sprøde og sunde

De her sunde vafler med banan, havregryn og kardemomme er mit første forsøg, og so far, so good. De blev virkelig lækre og sprøde og jeg glæder mig allerede til at eksperimentere med endnu flere slags – både de salte og de søde.

Sunde vafler med banan og havregryn

Hjerteformet mad kan bare noget.


Jeg lavede dem på en kold snevejrsdag, så jeg overkompenserede og skruede ekstra op på farverne på mit morgenbord og serverede dem med lidt flormelis og frosne hindbær, som jeg hurtigt havde kogt op med noget vaniliepulver. Dertil en lækker crossaint (fra frost), juice og en ægte blogger-mad med avocado.

Sunde morgenmadsvafler
Sunde vafler med banan og havregryn 1Sunde morgenmadsvafler

Se også min opskrift på ovnbagte morgenmadsvafler her >>>

Sunde vafler med banan og havregryn 2

Sunde vafler med banan og havregryn

Er der noget bedre end vafler? Det skulle måske lige være sunde vafler, så man kan spise nogle flere! Denne opskrift på sunde vafler med banan og havregryn er en af mine favoritter. De er sunde, lækre og nemme at lave.
5 fra 2 stemmer
Antal: 4 stk
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse10 minutter
I alt15 minutter

Ingredienser

  • 2 dl havregryn
  • 2 æg
  • 1 banan
  • 1 tsk kardemomme
  • 1 dl havremælk
  • ½ tsk bagepulver
  • Kokosolie til at stege i

Tilberedelse

  • Havregrynen blendes til mel.
  • Og derefter tilsættes de andre ingredienser. Blend til dejen er helt flydende.
  • Smør vaffeljernet med kokosolie, så godt du kan og bag vaflerne. Der er til ca. 4 stk. – alt efter hvor stort dit vaffeljern er.

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments