Små tortilla tærter

Verdens nemmeste tærtebund? Det må vidst være den lavet af en færdigkøbt tortilla. Er det ikke bare smart? Det er egenligt ret vildt, hvor mange forskellige ting man kan bruge sådan nogle bunde til. Quesadillas og meget mere. Jeg overvejer lidt at lave et indlæg, hvor jeg samler en masse inspiration 🙂

De her mini tærter er lavet med alt godt fra køleskabet. Svampe, løg, porre, salatost, tomat. Yum. Du kan altid bare lade dig inspirere og selv fylde dem med det, som du har liggende eller aller bedst kan lide 🙂

Her har jeg lavet mini tærter, hvor jeg har brugt en lille skål til at lave formene. Jeg har ikke prøvet det, men kan forestille mig, at man også sagtens bare kan lave en stor tærte og så bare bruge dem hele. Hvis du vælger at lave mini tærter, som jeg har gjort her, så vil du få noget overskydende tortilla. Det kan du evt smide på en pande i noget olivenolie og stege. Det kan du bruge som små snacks eller som topping på suppe 🙂

De små tortilla tærter kan både spises til aftensmad, frokost, morgenmad og fungerer også super i madpakken 🙂

Små tortilla tærter
Små tortilla tærter

Reklamelinks er markeret med*

Tortilla tærte
5 fra 1 stemme

Små tortilla tærter

Nemme små tortilla tærter der kan både spises til aftensmad, frokost, morgenmad og så fungerer du også super i madpakken 🙂
Antal: 9 tærter

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter

Ingredienser 

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 porre
  • 1 håndfuld brune svampe
  • 3 fuldkornstortillas
  • 4 æg
  • 2 spsk salattern
  • 3 cherrytomater
  • Salt & peber
  • Olivenolie til at stege i

Tilberedelse

  • Hak løg, hvidløg, porre og svampe og steg det på en pande i lidt olivenolie til porren er blevet blød.
    1 løg,1 fed hvidløg,1 porre,1 håndfuld brune svampe
  • Læg de stores tortillas fladt og brug en lille skål til at udforme små tortillas tærtebunde. Det overskydende tortilla brød kan du gemme og riste på en pande i noget olivenolie med flagesalt. Så har du de lækreste små chips.
    3 fuldkornstortillas
  • Skær små cirkler af bagepapir ud og put dem i muffinformene. Pensl med lidt olivenolie og put derefter de runde tortillacirkler i.
  • Pisk æg og bland æggene med grønsagerne og salt og peber. Hæld blandingen i muffinformene.
    4 æg,Salt & peber
  • Pynt med lidt salattern og cherrytomater skåret i kvarte.
    2 spsk salattern,3 cherrytomater
  • Bag ved 200 grader (varmluft) i ca 20 min eller til de ser gyldne ud på toppen.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 1 vote (1 rating without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments