Glutenfri spinatboller

Disse glutenfri spinatboller er nogle af mine nye yndlingsboller, når det kommer til at lave lynhurtige og mættende boller til aftensmaden eller madpakken. De er lavet på havregryn, æg og hytteost, så de er super sunde og proteinrige. Det er faktisk ikke mig, der kan tage credit for dem, men min mor. Hun blev inspireret af min opskrift på proteinboller med skyr, og det kom der disse lækre boller ud af. Så måske jeg alligevel godt kan tage lidt credit? 😉

Nemme glutenfri boller med spinat og hytteost

Der er intet kompliceret over disse boller. Ingen hævetid og så skal de nærmest ikke æltes. Ahmen det bliver ikke meget nemmere. De minder dog heller ikke om almindelige morgenboller (hvilket du nok kan gætte ud fra det høje indhold af hytteost), men har derimod en meget mere svampet konsistens.

glutenfri spinatboller

Opskrifter med spinat

Jeg elsker spinat, hvilket også er meget godt afspejlet her op bloggen, hvor der har sneget sig spinat ind i en hel del opskrifter. Måske jeg kunne friste med:

Frisk pasta i en cremet spinatsovs

Grovtærte med søde kartofler og spinat 

Glutenfri spinatroulade 

Kikærtepandekager med spinat

glutenfri boller med spinat

Reklamelinks er markeret med*

Glutenfri spinatboller
5 fra 1 stemme

Glutenfri spinatboller

De her glutenfri spinatboller smager næsten for godt til at være sandt. De er både super sunde og har et højt indehold af protein.
Antal: 9 boller

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter

Ingredienser 

  • 6 dl havregryn
  • 3 æg
  • 350 g hytteost
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 ½ tsk salt
  • 6 kugler frossen spinat

Tilberedelse

  • Start med at koge noget vand og hæld det over de frosne kugler spinat i en lille skål.
  • Blend havregryn og bland nu de resterende ingredienser. For nemhedens skyld kan du gøre det direkte i en food processor.
  • Si vandet fra spinaten og blend nu alle ingredienserne sammen til det får en mere flydende konsistens.
  • Form dem til 9 boller (det hjælper, hvis du gør dine hænder fugtige) og bag dem i ovnen ved 200 grader (varmluft) i ca 15-20 minutter.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 1 vote (1 rating without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments