Quantcast
24. september 2016

Proteinboller med belugalinser

Proteinboller
Proteinboller
Proteinbolle

Denne opskrift på proteinboller er fyldt med, du gættede det, proteiner!

Denne her opskrift har jeg ‘skyldt’ jer længe, men jeg lover det har været ventetiden værd ;). Det er nemlig boller fyldt med protein! Det er første gang jeg bager med linser og jeg er meget tilfreds med resultatet. De smager simpelthen SÅ godt! Og så mætter de dejligt meget, da linserne er proppede med proteiner. Du kan spise dem om morgenen, eller bruge dem som sandwichbolle med eksempelvis grønsagslækkerier 🙂

Proteinboller med belugalinser 1

Proteinboller med belugalinser

Protein er det nye sort, og ikke uden grund. Protein mætter nemlig rigtig meget, og derfor er denne opskrift på proteinboller med belugalinser helt perfekt.
5 fra 1 stemme
Antal: 12 stk

Ingredienser

  • 2 dl. belugabønner
  • 5 dl. lunkent vand
  • 25 g. gær
  • 1 tsk. havsalt
  • 1 tsk. agavesirup
  • 500 g. hvedemel
  • 200 g. groft fuldkornshvedemel
  • 2 spsk. chiafrø

Tilberedelse

  • Kog linserne efter anvisninger på pakken
  • Opløs gæren i det lunkne vand og tilsæt salt og agavesirup
  • Tilsæt mel og chiafrø
  • Når linserne er kogt færdigt og kølet lidt af, tilsættes de og der røres godt rundt
  • Sæt til hævning i minimum en time
  • Form dem til boller med en ske og bag dem ved 200 grader i ca. 20 min.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments