🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

4 x chiagrød med kokos og vanilje

Chiagrød kan laves på rigtig, rigtig mange måder, og jeg har efterhånden fået prøvet en del forskellige versioner, men nu tror jeg, jeg er kommet frem til min favorit.

Den består af halv kokosmælk, halv vanilje yoghurt. As simple as that.

Jeg har også prøvet at lave chaigrød kokosmælk udelukkende på kokosmælk, men så bliver den lige tyk nok i konsistensen til mig. Samtidigt så bidrager kokosmælken også til den lækre creme konsistens og smag. Derfor denne 50/50 version.

Man bestemmer helt selv, hvor meget man vil give den gas med toppingen, men jeg foretrækker at holde den simpel, så chiagrøden stadig er stjernen. Her har jeg toppet med hindbær, brombær, mandelsmør og jordbær. Især de lidt syrligere bær, som brombær og hindbær, komplimenterer den søde og cremede grød godt, synes jeg.

Læs også mit indlæg: Genbrug: Det kan du bruge syltetøjsglad til 

Chiagrød

Chiagrød med moste hindbær – fra frost

Chiagrød

Chiagrød med moste brombær

Chiagrød

Chiagrød med mandelsmør

Chiagrød

Chiagrød med moste jordbær – fra frost

Mangler du inspiration til andet sund morgenmad? Så tjek mine opskrifter HER.

Reklamelinks er markeret med*

Chiagrød
5 fra 1 stemme

4 x chiagrød med kokos og vanilje

Her har du inspiration til, hvordan du kan lave en nem og sund chiagrød samt inspiration til fire forskellige toppings.

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 6 timer
Samlet tid 6 timer 5 minutter

Ingredienser 

  • 1 dl kokosmælk
  • 1 dl cheasy vanilie yoghurt
  • 2 spsk chia
  • Ønsket topping

Tilberedelse

  • Bland kokosmælk (en blanding af de fede og tynde) og yoghurt med chiafrøene i en beholder med låg.
  • Stil på køl i minimum 6 timer eller natten over.
  • Rør godt rundt og server grøden med din favorit topping.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments