26. august 2018

4 x chiagrød med kokos og vanilje

Chiagrød kan laves på rigtig, rigtig mange måder, og jeg har efterhånden fået prøvet en del forskellige versioner, men nu tror jeg, jeg er kommet frem til min favorit.

Den består af halv kokosmælk, halv vanilje yoghurt. As simple as that.

Jeg har også prøvet at lave chaigrød kokosmælk udelukkende på kokosmælk, men så bliver den lige tyk nok i konsistensen til mig. Samtidigt så bidrager kokosmælken også til den lækre creme konsistens og smag. Derfor denne 50/50 version.

Man bestemmer helt selv, hvor meget man vil give den gas med toppingen, men jeg foretrækker at holde den simpel, så chiagrøden stadig er stjernen. Her har jeg toppet med hindbær, brombær, mandelsmør og jordbær. Især de lidt syrligere bær, som brombær og hindbær, komplimenterer den søde og cremede grød godt, synes jeg.

Læs også mit indlæg: Genbrug: Det kan du bruge syltetøjsglad til 

Chiagrød

Chiagrød med moste hindbær – fra frost

Chiagrød

Chiagrød med moste brombær

Chiagrød

Chiagrød med mandelsmør

Chiagrød

Chiagrød med moste jordbær – fra frost

Mangler du inspiration til andet sund morgenmad? Så tjek mine opskrifter HER.

Chiagrød

4 x chiagrød med kokos og vanilje

Her har du inspiration til, hvordan du kan lave en nem og sund chiagrød samt inspiration til fire forskellige toppings.
5 fra 1 stemme
Forberedelse5 min
Tilberedelse6 t
I alt6 t 5 min

Ingredienser

  • 1 dl kokosmælk
  • 1 dl cheasy vanilie yoghurt
  • 2 spsk chia
  • Ønsket topping

Tilberedelse

  • Bland kokosmælk (en blanding af de fede og tynde) og yoghurt med chiafrøene i en beholder med låg.
  • Stil på køl i minimum 6 timer eller natten over.
  • Rør godt rundt og server grøden med din favorit topping.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments