🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Cremet dip med butter beans

Her har du opskriften på en super nem cremet dip med butter beans, som smager helt fantastisk og som tilmed er ret sund. Så bliver det da næsten ikke bedre 😉 Den er lavet på butter beans (eller limabønner, som de også hedder) og indeholder derudover citronsaft, olivenolie, tahin og salt og peber.

Sådan en dip er rigtig god til grønsagsstænger, som tilbehør til aftensmaden eller som spread i en sandwich. Jeg kan godt lide at spise den med gulerodsstave og agurk til. Så føler jeg mig altså ret sund, når jeg ligger om aftenen i sofaen med sådan en her skål foran mig. Men helt ærligt, så smager det virkelig godt 🙂

Der går ikke længe før jeg igen har en nyfødt, som kræver min omsorg 24/7, så lige nu er jeg igang med at samle på ultra, ultra nemme opskrifter, som kan laves og spises med én hånd. Amme med den ene, spise med den anden. Her er denne opskrift på cremet dip med butter beans jo genial 🙂

Cremet dip med butter beans
Cremet dip med butter beans

Lignende opskrifter

Mangler du inspiration til andre skønne dips, så tjek også:

Linsehummus

Nem hummus med soltørrede tomater 

Reklamelinks er markeret med*

Cremet dip med butter beans
5 fra 1 stemme

Cremet dip med butter beans

Her har du opskriften på en super nem cremet dip med butter beans, som smager helt fantastisk og som tilmed er ret sund. Brug den eksempelvis som dip til grønsagsstænger, som tilbehør til aftensmaden eller som spread i en sandwich.

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter

Ingredienser 

  • 1 dåse butter beans (380 g)
  • 2 spsk olivenolie
  • ½ citron, saften
  • 1 spsk tahin
  • Salt og peber

Tilberedelse

  • Bland alle ingredienserne. Jeg brugte bare en stavblender.
  • Smag til med salt og peber.
  • Hvis du ønsker en mere cremet konsistens, kan du tilsætte mere olie.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments