18. september 2019

Cremet dip med butter beans

Her har du opskriften på en super nem cremet dip med butter beans, som smager helt fantastisk og som tilmed er ret sund. Så bliver det da næsten ikke bedre 😉 Den er lavet på butter beans (eller limabønner, som de også hedder) og indeholder derudover citronsaft, olivenolie, tahin og salt og peber.

Sådan en dip er rigtig god til grønsagsstænger, som tilbehør til aftensmaden eller som spread i en sandwich. Jeg kan godt lide at spise den med gulerodsstave og agurk til. Så føler jeg mig altså ret sund, når jeg ligger om aftenen i sofaen med sådan en her skål foran mig. Men helt ærligt, så smager det virkelig godt 🙂

Der går ikke længe før jeg igen har en nyfødt, som kræver min omsorg 24/7, så lige nu er jeg igang med at samle på ultra, ultra nemme opskrifter, som kan laves og spises med én hånd. Amme med den ene, spise med den anden. Her er denne opskrift på cremet dip med butter beans jo genial 🙂

Cremet dip med butter beans
Cremet dip med butter beans

Lignende opskrifter

Mangler du inspiration til andre skønne dips, så tjek også:

Linsehummus

Nem hummus med soltørrede tomater 

Cremet dip med butter beans

Ingredients

  • 1 dåse/karton butter beans (380 g)
  • 2 spsk olivenolie
  • Saften fra 1/2 citron
  • 1 spsk tahin
  • Salt og peber

Instructions

1

1 dåse/karton butter beans (380 g)

2

2 spsk olivenolie

3

Saften fra 1/2 citron

4

1 spsk tahin

5

Salt og peber

Notes

Bland alle ingredienserne. Jeg brugte bare en stavblender. Smag til med salt og peber. Hvis du ønsker en mere cremet konsistens, kan du tilsætte mere olie.

Cremet dip med butter beans 3
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments