Aftensmad/ Frokost/ Salater/ Vegetar

Quinoasalat med kikærter

Man siger jo, at man også spiser med øjnene, og i så fald, så smager denne her quinoasalat ekstra godt 😀 Er den ikke bare pæææn med alle de mange farver?

Og tilmed super nem at lave. Den består af quinoa, kikærter, edamamebønner, gulerod og soltørrede tomater, så den er både proteinrig og indeholder en masse gode sager.

Spis den som tilbehør eller som en måltidssalat til frokost.

Quinoasalat med kikærter

Mangler du inspiration til andre proteinrige opskrifter med quinoa? 

Så tjek også disse ud:

Glutenfri quinoa pizza 

Quinoa salat med rødbedespirer og feta

Sprøde quinoadeller med gulerod og squash

Quinoasalat med kikærter Quinoasalat med kikærter

Quinoasalat med kikærter

Print opskrift
Antal: Ca. 3 portioner

ingredienser

  • 2 dl quinoa
  • 1 dåse kikærter
  • 1 stor gulerod
  • 150 g. optøede edamamebønner
  • 1/2 glas soltørrede hakkede tomater
  • Saften fra 1 citron
  • 2 spsk semanolie
  • Salt og peber

Sådan gør du:

1

Kog qionaen efter anvisningerne på pakken.

2

Riv guleroden imens og bland derefter alle ingredienserne i en skål. Det er lidt lige meget om quinoaen er varm eller kold, men du kan evt køle den af i noget koldt vand først.

3

Smag til med salt og peber.

4

Så nemt var det 😀


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.