Man siger jo, at man også spiser med øjnene, og i så fald, så smager denne her quinoasalat ekstra godt 😀 Er den ikke bare pæææn med alle de mange farver?
Og tilmed super nem at lave. Den består af quinoa, kikærter, edamamebønner, gulerod og soltørrede tomater, så den er både proteinrig og indeholder en masse gode sager.
Spis den som tilbehør eller som en måltidssalat til frokost.
Mangler du inspiration til andre proteinrige opskrifter med quinoa?
Så tjek også disse ud:
Quinoa salat med rødbedespirer og feta
Sprøde quinoadeller med gulerod og squash
Quinoasalat med kikærter
ingredienser
- 2 dl quinoa
- 1 dåse kikærter
- 1 stor gulerod
- 150 g. optøede edamamebønner
- 1/2 glas soltørrede hakkede tomater
- Saften fra 1 citron
- 2 spsk semanolie
- Salt og peber
Sådan gør du:
Kog qionaen efter anvisningerne på pakken.
Riv guleroden imens og bland derefter alle ingredienserne i en skål. Det er lidt lige meget om quinoaen er varm eller kold, men du kan evt køle den af i noget koldt vand først.
Smag til med salt og peber.
Så nemt var det 😀
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.
Ingen kommentarer