🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Kålsalat med misodressing

Kålsalat med misodressing
Kålsalat med misodressing
Kålsalat med misodressing

Kålsalat med misodressing: nem og lækker

Hvis du har læst med længe, så kan du måske huske mine copy cat indlæg. Det er efterhånden noget tid siden, jeg har været en copy cat, men konceptet går simpelthen ud på, at jeg selv prøver at genskabe retter fra cafeér og spisesteder, som jeg ikke har kunne få ud af tankerne. Eksempelvis salatburgeren fra og bønnemaden fra Café Auto. Mit seneste mad-crush har været en superfood kålsalat med misodressing fra California Kitchen, så den har jeg prøvet at genskabe her 🙂 Du kan se originalen her. Jeg blev faktisk rigtig tilfreds med mit take på salaten, og især misodressingen var lækker og helt sikkert en, jeg også skal lave til andre salater.

Opskriften har du her, men gør også lige dig selv den tjeneste at besøge California Kitchen på Nørrebro en dag. Sommer, sol, surfer life og sund mad. Det er vidst sådan stedet bedst kan beskrives 🙂

Reklamelinks er markeret med*

Kålsalat med misodressing 1
5 fra 2 stemmer

Kålsalat med misodressing

Lækker og nem opskrift på kålsalat med misodressing. Ideen til denne salat kommer fra California Kitchen. Prøv den!
Antal: 2 portioner

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Ingredienser 

Salat:

 • 2 dl quinoa
 • 1 fed hvidløg
 • 150 g hakket og skyllet grønkål
 • 1 stor rødbede
 • 1 dåse kikærter
 • 1 avocado
 • Olivenolie til at stege i

Til dressingen:

 • 1 tsk honning
 • 2 spsk miso
 • 1 spsk sesamolie
 • Saften fra 1/2 citron
 • Salt & peber

Tilberedelse

 • Quinoaen koges efter anvisninger på pakken.
  2 dl quinoa
 • Hak hvidløg og svits på en pande med olivenolie. Tilsæt grønkål og steg til det begynder at falde sammen.
  1 fed hvidløg,150 g hakket og skyllet grønkål
 • Skræl og skær rødbeden i tynde strimler.
  1 stor rødbede
 • Bland alle ingredienser til dressingen og rør godt rundt. Smag til med salt og peber.
  1 tsk honning,2 spsk miso,1 spsk sesamolie,Saften fra 1/2 citron,Salt & peber
 • Når quinoaen er kogt færdig anrettes mades i skåle, så man selv kan få lov til at blande det sammen, som man har lyst til.
  1 dåse kikærter,1 avocado
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 2 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments