8. oktober 2018

Hokkaidosuppe med gulerødder

efterårssupper

Det er for alvor blevet efterår og det er lig med varme uldsokker, stearinlys, tæpper, kakao og ikke mindst supper. Jeg vil spise en masse lækre supper i oktober måned og denne her efterårssuppe med hokkaido og gulerødder, skal jeg helt sikkert have lavet igen 🙂

Jeg spiste den med hjemmebagte boller og ris til, og den blev toppet med ristede gurkemeje kokosflager, creme fraiche og tørrede chiliflager. Mums mums.

Vild med supper? Så tjek også mine opskrifter på:

Luksus tomatsuppe

Cremet blomkålssuppe 

Hokkaidosuppe
Hokkaidosuppe
Hokkaidosuppe

Hokkaidosuppe med gulerødder

Print Recipe
Serves: Ca. 3 portioner

Ingredients

  • 3 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 2 cm frisk ingefær
  • 3 cm frisk chili
  • 4 gulerødder
  • 1/2 hokkaido
  • 2 dl vand
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 tsk grønsagsbouillon
  • Saften fra 1 lime
  • Olivenolie til at stege i
  • Salt & peber
  • Topping: Evt. creme fraiche, tørret chiliflager og ristede kokosflager

Instructions

1

Skær hokkaidoet i tern. De skal senere blendes, så de behøver ikke være så pæne.

2

Skræl gulerødderne og skør dem i mindre stykker.

3

Hak løg og hvidløg i chunks.

4

Steg løg og hvidløg i en stor gryde i olivenolie. Tilsæt hokkaido og gulerødder.

5

Tilsæt da hakket chili og finthakket ingefær. Steg det hele i ca. 5 min.

6

Tilsæt derefter vand, kokosmælk, bouillon og saften fra 1 lime.

7

Lad suppen simre i ca. 30 min.

8

Blend med en stavblender og smag til med salt og peber.

Hokkaidosuppe med gulerødder 4
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments