🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Hokkaidosuppe med gulerødder

Det er for alvor blevet efterår og det er lig med varme uldsokker, stearinlys, tæpper, kakao og ikke mindst supper. Jeg vil spise en masse lækre supper i oktober måned og denne her efterårssuppe med hokkaido og gulerødder, skal jeg helt sikkert have lavet igen 🙂

Hokkaidosuppe med gulerødder

Jeg spiste den med hjemmebagte boller og ris til, og den blev toppet med ristede gurkemeje kokosflager, creme fraiche og tørrede chiliflager. Mums mums.

Vild med supper? Så tjek også mine opskrifter på:

Luksus tomatsuppe

Cremet blomkålssuppe 

Hokkaidosuppe
Hokkaidosuppe
Hokkaidosuppe

Reklamelinks er markeret med*

efterårssupper
5 fra 3 stemmer

Hokkaidosuppe med gulerødder

Her har du opskriften på den bedste hokkaidosuppe med gulerødder! Den er blandt andet smagt til med kokosmælk, ingefær, chili og lime og smager stjerne godt.
Antal: 3 personer

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 55 minutter

Ingredienser 

  • ½ hokkaido
  • 4 gulerødder
  • 3 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 2 cm frisk ingefær
  • 3 cm frisk chili
  • 2 dl vand
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 tsk grønsagsbouillon
  • 1 lime, saften
  • olivenolie til at stege i
  • Salt & peber

Topping forslag:

  • creme fraiche
  • ristede kokosflager
  • tørrede chiliflager

Tilberedelse

  • Skær hokkaidoet i tern. De skal senere blendes, så de behøver ikke være så pæne.
    1/2 hokkaido
  • Skræl gulerødderne og skør dem i mindre stykker.
    4 gulerødder
  • Hak løg og hvidløg i chunks.
    1 løg,3 fed hvidløg
  • Steg løg og hvidløg i en stor gryde i olivenolie. Tilsæt hokkaido og gulerødder.
    olivenolie til at stege i
  • Tilsæt da hakket chili og finthakket ingefær. Steg det hele i ca. 5 min.
    3 cm frisk chili,2 cm frisk ingefær
  • Tilsæt derefter vand, kokosmælk, bouillon og saften fra 1 lime.
    2 dl vand,1 dåse kokosmælk,1 tsk grønsagsbouillon,1 lime, saften
  • Lad suppen simre i ca. 30 min.
  • Blend med en stavblender og smag til med salt og peber.
    Salt & peber
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 3 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments