🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Bagt grapefrugt med kokos

 photo 15228037_10211403657875840_65818274_n_zpsdnlwtx1j.jpg
 photo 15239158_10211395445950547_1038504175_n_zpsm18qqnh9.jpg
Bagt grapefrugt
Bagt grapefrugt
 photo 15209270_10211395446110551_1084481783_n_zps6d9grqrj.jpg

Jeg er helt vild med tanken om frisk grapefrugt til morgenmad. For de er super sunde og virkelig pæne (og vi ved allesammen godt, hvor vigtigt det er med insta-venligt morgenmad 😉 ), men de kan godt være ret sure og bitre i det. Med mindre altså, at man overøser dem med sukker, og så er hele sundhedsfidusen jo ligesom røget i vasken.

Men nu har jeg endelig fundet en løsning på ‘problemet’ 🙂 Hvis man bager dem, sker der et eller andet med den bitre smag og de bliver mere milde.

Bagt grapefrugt med kokos: En instant klassisker

Denne version er med flydende honning og kokosmel, men opskriften kan jeg desværre ikke tage æren for. Den er taget direkte fra Buzzfeeds Clean Eating 2015 Challenge, hvor man kan finde en masse inspiration til sund hverdagsmad. Jeg har ikke selv prøvet deres challenge, men hvem ved, måske bliver det et januar projekt. Det må komme an på, hvor ‘sjov’ min december bliver 😉

Jeg tror også det vil smage godt, hvis man drysser med hakkede mandler, lakridspulver, frisk mynte eller kanel. Det må blive næste gang, jeg laver bagt grapefrugt.

Reklamelinks er markeret med*

15228037_10211403657875840_65818274_n_zpsdnlwtx1j.jpg
5 fra 1 stemme

Bagt grapefrugt med kokos

Denne opskrift på bagt grapefrugt med kokos er super lækker. Grapefrugten passer perfekt sammen med kokos. Prøv den!

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 20 minutter

Ingredienser 

 • 1 grapefrugt
 • Agavesirup eller flydende honning
 • Kokosmel til at drysse ovenpå

Tilberedelse

 • Forvarm ovnen på 200 grader varmluft.
 • Skær grapefrugten over i to halve.
  1 grapefrugt
 • Skær med en skarp kniv mellem skrællen og kødet hele vejen rund for at løsne det, så den bliver lettere at spise.
 • Drys med flydende honning og bag de to halve grapefrugter i ca. 15 min eller til de begynder at blive let gyldne.
  Agavesirup eller flydende honning
 • Drys med kokosmel efter du har taget dem ud af ovnen.
  Kokosmel til at drysse ovenpå
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments