Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!
Jeg er helt vild med tanken om frisk grapefrugt til morgenmad. For de er super sunde og virkelig pæne (og vi ved allesammen godt, hvor vigtigt det er med insta-venligt morgenmad 😉 ), men de kan godt være ret sure og bitre i det. Med mindre altså, at man overøser dem med sukker, og så er hele sundhedsfidusen jo ligesom røget i vasken.
Men nu har jeg endelig fundet en løsning på ‘problemet’ 🙂 Hvis man bager dem, sker der et eller andet med den bitre smag og de bliver mere milde.
Bagt grapefrugt med kokos: En instant klassisker
Denne version er med flydende honning og kokosmel, men opskriften kan jeg desværre ikke tage æren for. Den er taget direkte fra Buzzfeeds Clean Eating 2015 Challenge, hvor man kan finde en masse inspiration til sund hverdagsmad. Jeg har ikke selv prøvet deres challenge, men hvem ved, måske bliver det et januar projekt. Det må komme an på, hvor ‘sjov’ min december bliver 😉
Jeg tror også det vil smage godt, hvis man drysser med hakkede mandler, lakridspulver, frisk mynte eller kanel. Det må blive næste gang, jeg laver bagt grapefrugt.
Reklamelinks er markeret med*
5 fra 1 stemme
Bagt grapefrugt med kokos
Denne opskrift på bagt grapefrugt med kokos er super lækker. Grapefrugten passer perfekt sammen med kokos. Prøv den!
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 15 minuttermin
Samlet tid 20 minuttermin
(Undgå sort skærm)
Ingredienser
1grapefrugt
Agavesirup eller flydende honning
Kokosmel til at drysse ovenpå
Tilberedelse
Forvarm ovnen på 200 grader varmluft.
Skær grapefrugten over i to halve.
1 grapefrugt
Skær med en skarp kniv mellem skrællen og kødet hele vejen rund for at løsne det, så den bliver lettere at spise.
Drys med flydende honning og bag de to halve grapefrugter i ca. 15 min eller til de begynder at blive let gyldne.
Agavesirup eller flydende honning
Drys med kokosmel efter du har taget dem ud af ovnen.
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
🍲🍽️
Sammensæt din egen vegetariske madplan
Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!
Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.
Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.
Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.
Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.