2. august 2018

Sådan laver du oliefri pomfritter

Pomfritter jeg noget af det bedste snask jeg ved. Gerne rigtig sprøde og salte. Nogle spiser ketchup eller mayo til, men jeg spiser dem faktisk bare uden noget. They don’t need it.

Det eneste lillebitte problem er, at den gyldne gryde ikke er den sundeste gryde at dyppe sin mad i 😉 Friture i ny og næ skader selvfølgelig ikke, men hvis det begynder at blive flere gange ugentligt, så er det måske ikke det bedste.

Oliefri pomfritter

Nedenfor har jeg delt en opskrift på oliefri pomfritter, som også smager rigtig godt 🙂 Det er selvfølgelig ikke heeeeelt the real deal, men de er sprøde udenpå og bløde indeni og jeg lover de smager godt!

Elsker du også fritter?

Så tjek også min opskrift på sprøde bønnefritter.

Sådan laver du oliefri pomfritter 1
Oliefri pomfritter
Oliefri pomfritter

Sådan laver du oliefri pomfritter

Sådan laver du oliefri pomfritter. De er sprøde og lækre og man savner næsten ikke olien.
5 fra 1 stemme
Forberedelse10 min
Tilberedelse50 min
I alt1 t

Ingredienser

  • Store kartofler
  • Oregano
  • Flagesalt

Tilberedelse

  • Skær kartoflerne i stave, så de ligner ‘tykke’ fritter.
  • Læg dem i en skål i koldt vand i ca. 30 min.
  • Tag dem op og dup dem tørre. Fordel dem derefter på en bageplade med bagepapir.
  • Drys med oregano og flagesalt.
  • Bag ved 200 grader (varmluft) eller til de er begyndt at blive sprøde.

Noter

Her serveret med en avocadodip med avocado, skyr, lime, salt, peber og chiliflager.
 
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments