2. august 2018

Sådan laver du oliefri pomfritter

Pomfritter jeg noget af det bedste snask jeg ved. Gerne rigtig sprøde og salte. Nogle spiser ketchup eller mayo til, men jeg spiser dem faktisk bare uden noget. They don’t need it.

Det eneste lillebitte problem er, at den gyldne gryde ikke er den sundeste gryde at dyppe sin mad i 😉 Friture i ny og næ skader selvfølgelig ikke, men hvis det begynder at blive flere gange ugentligt, så er det måske ikke det bedste.

Nedenfor har jeg delt en opskrift på oliefri pomfritter, som også smager rigtig godt 🙂 Det er selvfølgelig ikke heeeeelt the real deal, men de er sprøde udenpå og bløde indeni og jeg lover de smager godt!

Elsker du også fritter?

Så tjek også min opskrift på sprøde bønnefritter.

Sådan laver du oliefri pomfritter 1
Oliefri pomfritter

Oliefri pomfritter

Print Recipe
Serves: Så mange du har lyst til!

Ingredients

  • Store kartofler
  • Oregano
  • Flagesalt
  • Her serveret med en avocadodip med avocado, skyr, lime, salt, peber og chiliflager.

Instructions

1

Skær kartoflerne i stave, så de ligner 'tykke' fritter.

2

Læg dem i en skål i koldt vand i ca. 30 min.

3

Tag dem op og dup dem tørre. Fordel dem derefter på en bageplade med bagepapir.

4

Drys med oregano og flagesalt.

5

Bag ved 200 grader (varmluft) eller til de er begyndt at blive sprøde.

Sådan laver du oliefri pomfritter 4
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments