🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Sådan laver du oliefri pomfritter

Pomfritter jeg noget af det bedste snask jeg ved. Gerne rigtig sprøde og salte. Nogle spiser ketchup eller mayo til, men jeg spiser dem faktisk bare uden noget. They don’t need it.

Det eneste lillebitte problem er, at den gyldne gryde ikke er den sundeste gryde at dyppe sin mad i 😉 Friture i ny og næ skader selvfølgelig ikke, men hvis det begynder at blive flere gange ugentligt, så er det måske ikke det bedste.

Oliefri pomfritter

Nedenfor har jeg delt en opskrift på oliefri pomfritter, som også smager rigtig godt 🙂 Det er selvfølgelig ikke heeeeelt the real deal, men de er sprøde udenpå og bløde indeni og jeg lover de smager godt!

Elsker du også fritter?

Så tjek også min opskrift på sprøde bønnefritter.

Sådan laver du oliefri pomfritter 1
Oliefri pomfritter

Reklamelinks er markeret med*

Oliefri pomfritter
5 fra 1 stemme

Sådan laver du oliefri pomfritter

Sådan laver du oliefri pomfritter. De er sprøde og lækre og man savner næsten ikke olien.

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 50 minutter
Samlet tid 1 time

Ingredienser 

Tilberedelse

  • Skær kartoflerne i stave, så de ligner ‘tykke’ fritter.
    Store kartofler
  • Læg dem i en skål i koldt vand i ca. 30 min.
  • Tag dem op og dup dem tørre. Fordel dem derefter på en bageplade med bagepapir.
  • Drys med oregano og flagesalt.
    Oregano,Flagesalt
  • Bag ved 200 grader (varmluft) eller til de er begyndt at blive sprøde.

Noter

Her serveret med en avocadodip med avocado, skyr, lime, salt, peber og chiliflager.
 
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments