Annonce

Pandekager og vafler

Her har jeg samlet mine bedste opskrifter på pandekager og vafler, som du kan spise til morgenmad eller eftermiddagssnack (eller hvornår du nu har lyst til pandekager og vafler). Der er nemlig nærmest ikke noget bedre end en stak pandekager eller vafler til morgenmad. Især i weekenden når man har ekstra god tid til at hygge sig om morgenbordet.

Pandekager og vafler kan begge varieres på alverdens måder. Her på siden finder du både klassiske pandekager og pandekager med hytteost og blå birkes. Både pandekager og vafler kan laves meget søde, men man kan også vælge at gå en ‘sundere’ vej, som jeg eksempelvis har gjort med disse vafler med havregryn og banan. Her på siden har jeg samlet lidt af hvert.

Find også en masse inspiration til brunch opskrifter her.

Opskrifter på pandekager og vafler

Der findes mange forskellige opskrifter på både pandekager og vafler. De kan laves med både frugt og grønt og man kan lave dem både søde og salte.

Har du nogle overmodne bananer kan du nemt lave bananpandekager og har du en rest havregrød til overs, så bare tilsæt æg, lidt mel og vanilje og så kan du stege lækre pandekager.

Toppings til pandekager og vafler

Hvis du spørger mig, så smager syltetøj godt på de fleste pandekager. I hvert fald de søde af slagsen. Du kan se mine opskrifter på marmelade og sirupper her. Det er også altid lækkert med frisk frugt skåret i små tern, da de tilfører noget frisk til de ofte lidt tunge pandekager og vafler.