🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Sød chokolade omelet

soedchokoladeomelet1
soedchokoladeomelet2
sød chokolade omelet
sød chokolade omelet

Godmorgen yndlings,
Det er søndag morgen-ish, og jeg har lige fortæret en god portion røræg og en skål skyr med vaniliepulver, mandler og hørfrø. T sidder i sofaen og arbejder, da vi har aftalt, at man ikke må lave arbejdsrelaterede ting i sengen. Hverken på computeren eller mobilen. Det gælder selvfølgelig også mig, men bloggen er en undtagelse 😉 For det er jo ikke rigtig arbejde. Det er hyggetid. Jeg tror, det er sundt med sådan nogle ’regler’, så arbejde og fritid hele ikke flyder for meget sammen, og så man har et sted, hvor man kan trække stikket 100 procent. Især når man selvstændig udover sit arbejde, som T er. Han er så sej, ja han er!

I går var jeg et smut på Fyn, hvor jeg besøgte familie i Svendborg sammen med T og min bror. Jeg har tilbragt en stor del af min barndom i Svendborg og på Thurø, så det var helt fantastisk at være tilbage efter mange år. Hvis det ikke var fordi alle mine venner og familie bor i København, så kunne jeg godt have tænkt mig et lille hus på Thurø omringet af dansk idyl. Nøj, der er smukt.

Senere i dag skal jeg til fødselsdag i Dyrehaven, hvor min veninde har inviteret til frokost og croquies tegning i det fri. Jeg kan slet ikke tegne, men tror det bliver vildt sjovt og også lidt grænseoverskridende. Så alt i alt en helt perfekt weekend med masser af dejlige oplevelser 🙂 Eller nu må vi lige se, hvordan jeg har det efter croquies 😉

Sød chokolade omelet er perfekt til en lækker morgenmad

Nå, men nok snak fra mig. Nu til det rigtig sjove 😉 En opskrift på en sund chokolade omelet. Ja, det lyder lidt skørt, men man kan sige, det er en slags meget mættende dessert-morgenmad.

Jeg servede min med kokosmel og hjemmelavet, sukkerfri chiamarmelade med hindbær, men man kan også drysse med eksempelvis nødder og sirup.


Reklamelinks er markeret med*

Sød chokolade omelet 1
5 fra 2 stemmer

Sød chokolade omelet

En omelet er en perfekt ret til morgenen, da den typisk ikke tager lang tid at lave. Den gør denne opskrift på sød chokolade omelet heller ikke, og så er der endda chokolade i!
Antal: 1 person

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter

Ingredienser 

Tilberedelse

  • Pisk det hele godt og lad det hvile i ca. 10, så loppefrøskallerne kan få lov til at arbejde
  • Steg omeletten på en slip-let pande i noget kokosolie
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 2 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments