Quantcast
19. november 2016

Sunde arme riddere

Sunde arme riddere
Sunde arme riddere
Sunde arme riddere

Sunde arme riddere: perfekt alternativ til de klassiske

Arme riddere, eller french toast, er en skøn morgenmad, som nemt kan laves i en sundere version, end dem man kender med hvidt brød og sukker. Nemlig sunde arme riddere. Her har jeg lavet dem med fuldkornstoast og så har jeg vendt dem i branflakes, så de er bløde og svampede inden i og crispy udenpå. Jeg havde helt glemt, hvor lækre sådan nogle arme riddere er, og hvor nemme de rent faktisk er at lave, så hvis du skal forkæle dig selv eller andre her i weekenden, så er det en rigtig wow-morgenmad 🙂

Her har jeg  drysset med agavesirup, blåbær og tynde skiver banan, men man kan også vælge at drysse med diverse bær, kokosmel og nødder. Eller måske en klat peanutbutter. Men peanutbutter går jo til alt, så det behøver jeg ikke skrive 😉

15128786_10211327865501078_1838932704_n_zpsg8az5s9j.jpg

Sunde arme riddere

Disse sunde arme riddere er et perfekt alternativ til de klassiske. De smager godt og er nemme at lave.
5 fra 1 stemme
Antal: 1 toast
Forberedelse5 min
Tilberedelse5 min
I alt10 min

Ingredienser

 • 2 skiver fuldkornstoastbrød
 • 2 dl. branflakes
 • 2 æg
 • 1 dl. mælk
 • 1/2 tsk. vaniliepulver
 • 1 tsk kanel
 • Kokosolie til at stege i

Tilberedelse

 • Kom branflakes i en fysepose og knus dem. Jeg brugte bare hænderne.
 • Pisk æg og mælk med vaniliepulver og kanel.
 • Læg de to toastskiver i blød i æggeblandingen og lad dem ligge i ca 2 min.
 • Vend dem derefter i de knuste branflakes og steg dem i kokosolie på en pande i ca. 2-3 min på hver side.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments