19. november 2016

Sunde arme riddere

15128786_10211327865501078_1838932704_n_zpsg8az5s9j.jpg
 photo 15128786_10211327865501078_1838932704_n_zpsg8az5s9j.jpg
 photo 15139530_10211327865621081_410333451_n_zpswhftomrk.jpg
 photo 15139659_10211327865581080_1874743349_n_zps7tue0eu0.jpg

Arme riddere, eller french toast, er en skøn morgenmad, som nemt kan laves i en sundere version, end dem man kender med hvidt brød og sukker. Her har jeg lavet dem med fuldkornstoast og så har jeg vendt dem i branflakes, så de er bløde og svampede inden i og crispy udenpå. Jeg havde helt glemt, hvor lækre sådan nogle arme riddere er, og hvor nemme de rent faktisk er at lave, så hvis du skal forkæle dig selv eller andre her i weekenden, så er det en rigtig wow-morgenmad 🙂

Her har jeg  drysset med agavesirup, blåbær og tynde skiver banan, men man kan også vælge at drysse med diverse bær, kokosmel og nødder. Eller måske en klat peanutbutter. Men peanutbutter går jo til alt, så det behøver jeg ikke skrive 😉

Det skal du bruge: 
2 skiver fuldkornstoastbrød
2 dl. branflakes
2 æg
1 dl. mælk
1/2 tsk. vaniliepulver
1 tsk kanel
Kokosolie til at stege i

Så nemt er det: 
1. Kom branflakes i en fysepose og knus dem. Jeg brugte bare hænderne.
2. Pisk æg og mælk med vaniliepulver og kanel.
3. Læg de to toastskiver i blød i æggeblandingen og lad dem ligge i ca 2 min.
4. Vend dem derefter i de knuste branflakes og steg dem i kokosolie på en pande i ca. 2-3 min på hver side.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments