🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Sunde arme riddere

Sunde arme riddere
Sunde arme riddere
Sunde arme riddere

Sunde arme riddere: perfekt alternativ til de klassiske

Arme riddere, eller french toast, er en skøn morgenmad, som nemt kan laves i en sundere version, end dem man kender med hvidt brød og sukker. Nemlig sunde arme riddere. Her har jeg lavet dem med fuldkornstoast og så har jeg vendt dem i branflakes, så de er bløde og svampede inden i og crispy udenpå. Jeg havde helt glemt, hvor lækre sådan nogle arme riddere er, og hvor nemme de rent faktisk er at lave, så hvis du skal forkæle dig selv eller andre her i weekenden, så er det en rigtig wow-morgenmad 🙂

Her har jeg  drysset med agavesirup, blåbær og tynde skiver banan, men man kan også vælge at drysse med diverse bær, kokosmel og nødder. Eller måske en klat peanutbutter. Men peanutbutter går jo til alt, så det behøver jeg ikke skrive 😉

Reklamelinks er markeret med*

15128786_10211327865501078_1838932704_n_zpsg8az5s9j.jpg
5 fra 2 stemmer

Sunde arme riddere

Disse sunde arme riddere er et perfekt alternativ til de klassiske. De smager godt og er nemme at lave.
Antal: 1 toast

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter

Ingredienser 

 • 2 dl branflakes
 • 2 æg
 • 1 dl mælk
 • ½ tsk vaniliepulver
 • 1 tsk kanel
 • 2 skiver fuldkornstoastbrød
 • Kokosolie til at stege i

Tilberedelse

 • Kom branflakes i en fysepose og knus dem. Jeg brugte bare hænderne.
  2 dl branflakes
 • Pisk æg og mælk med vaniliepulver og kanel.
  2 æg,1 dl mælk,1/2 tsk vaniliepulver,1 tsk kanel
 • Læg de to toastskiver i blød i æggeblandingen og lad dem ligge i ca 2 min.
  2 skiver fuldkornstoastbrød
 • Vend dem derefter i de knuste branflakes og steg dem i kokosolie på en pande i ca. 2-3 min på hver side.
  Kokosolie til at stege i
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 2 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 2 votes (2 ratings without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments