Annonce

Nemme hash browns med kartofler og løg

Jeg har altid haft en kærlighed for hash browns, så derfor var det på tide at dele denne opskrift på nemme hash browns med kartofler og løg med jer. Det startede helt tilbage i folkeskolen, hvor jeg gik i klasse med en, hvis mor gav hende dem med i madpakke. Dengang kaldte jeg dem bare kartoffelpandekager. Det bedste jeg vidste var, når hun også havde én ekstra en med til mig. Hvis jeg legede med hende efter skole, så sørgede jeg også altid for at ønske ‘kartoffelpandekager’ til aftensmad, haha.

Nu har jeg endelig fået delt min egen opskrift på nemme hash browns med kartofler og løg her på bloggen. De er lige som de skal være og mit 10-årige jeg ville være stolt!

Nemme hashbrowns med kartofler, løg og persille

Min version er holdt meget klassisk med løg og kartofler, dog med noget persille for et frisk pift og godt med peber. Du kan også lave dem med eksempelvis sød kartoffel, gulerødder, pastinakker og andre rodfrugter.

De kan sådan set spises morgen, middag og aften. I England spiser man hash browns som en del af en morgenmadstallerken, hvor der også er toast, pølser, bagte tomater og baked beans. Sådan lyder menukortet på de fleste pubs i hvert fald. Herhjemme spiser vi dem dog ikke til morgenmad (jo hvis der er nogle til overs fra dagen før), men til aftensmad eller frokost.

hash browns med kartofler
hash browns med kartofler

Mine bedste opskrifter på vegetariske frikadeller

Leder du efter flere opskrifter på vegetariske frikadeller? Så har du her  tre opskrifter på lækre vege-deller, som jeg også ofte laver.

Quinoafrikadeller med gulerødder og majs

Vegetariske blomkålsfrikadeller

Vegetariske bøffer med kidneybønner og søde kartofler

hash browns med kartofler

Her får du opskriften på de lækre sprøde hash browns 🙂 Men før du tænker ‘uh hvad er det for en lækker dressing’, så er det altså bare en købe dressing. Noget mayo med chili halløj 🙂

Nemme hashbrowns

Nemme hash browns med kartofler og løg

Hashbrowns, eller kartoffelpandekager, kan både spises morgen, middag og aften. Har du nogle til overs, så smager de også godt kolde.
5 fra 3 stemmer
Antal: 15 stk
Forberedelse20 minutter
Tilberedelse15 minutter
I alt35 minutter

Ingredienser

 • 1 kg kartofler
 • 2 løg
 • 3 æg
 • 3 spsk hvedemel
 • 1 tsk peber
 • 1 ½ tsk salt

Tilberedelse

 • Skræl kartoflerne og riv dem på et rivejern. Pres væsken ud mellem hænderne og put dem over i en stor skål.
  1 kg kartofler
 • Tilsæt et finthakket løg og de andre ingredienser.
  2 løg, 3 æg, 3 spsk hvedemel, 1 tsk peber, 1 1/2 tsk salt
 • Bland det hele godt rundt.
 • Varm noget olie på en pande og steg dem i ca 4-5 minutter på hver side.
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments