Quantcast
26. februar 2017

Sunde pandekager

Sunde pandekager
Sunde pandekager
Sunde pandekager
Sunde pandekager

Sunde pandekager = spis flere!

Nogle dage er vigtige at huske. Fødselsdage, årsdage og så selvfølgelig…. INTERNATIONAL PANDEKAGEDAG! Den falder altid første tirsdag efter fastelavn, og i traditionens tro, så er det ens pligt at spise pandekager til aftensmad 😉 Her har jeg lavet sunde pandekager på havregryn, som er meget inspireret af Stinna’s pandekager. De er både sunde og glutenfri, og hvis man nu lader være med at overøse dem med alt for meget sukker, så udgør de jo faktisk en helt hæderlig aftensmad, hvis man tænker på næring og alt det der 😉

Hver opmærksom på, at konsistensen er ret flydende, men det skal den være. Og ligesom med traditionelle pandekager, så går den første pandekage altid i stykker. Det er simpelthen bare en naturlov.

Tjek også min opskrift på bananpandekager med hytteost, citron og blå birkes.

Sunde pandekager 1

Sunde pandekager

Jeg elsker pandekager, og har længe ledt efter en kanon opskrift på sunde pandekager.
5 fra 1 stemme
Antal: 6 stk
Forberedelse5 min
Tilberedelse10 min
I alt15 min

Ingredienser

  • 2 dl. havregryn
  • 2 æg
  • 2 1/2 dl. minimælk
  • 1 tsk. vaniliepulver
  • 1 spsk. agavesirup eller flydende honning
  • lidt salt
  • kokosolie til at stege i

Tilberedelse

  • Blend havregrynene til de får en fin melkonsistens.
  • Tilsæt de øvrige ingredienser og blend yderligere.
  • Steg pandekagerne i kokosolie.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments