Annonce

Nem bagt havregrød med hindbær

nem bagt havregrød med hindbær
havregroed3
nem bagt havregrød med hindbær

Kage eller grød? Nem bagt havregrød med hindbær

Hej dejlige jer,
En rigtig weekend-opskrift på en søndag? Ja, for hvorfor ikke allerede nu gå igang med at planlægge næste weekends morgenmad. Denne er på nem bagt havregrød med hindbær? 😉 Smagen er sådan lidt en blanding af grød og kage – og hvem kan ikke lide at spise kage med god samvittighed om morgenen? Portionen her giver til ca. 2 personer, men hvis man nu sætter den på et brunchbord, så behøver man ikke så stort et stykke. Den mætter nemlig rigtig godt! Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke har prøvet bagt havregrød før, det har nemlig stået på min food to do list i hundrede år… Men nogen gange, så rykker jeg bare langsomt. Nu ærgrer jeg mig helt, for nøj det smager dejligt 🙂 Næste gang jeg laver nem bagt havregrød med hindbær bliver det med peanutbutter og måske noget frisk æble.

Har I nogle madprojekter, som har været plantet på to do listen lidt for længe? Del endelig hvilke i kommentarfeltet. Det kan jo være, jeg har en opskrift 😉

Nem bagt havregrød med hindbær 1

Nem bagt havregrød med hindbær

Er det grød er det kage? Det er uvist, men det smager fantastisk! Denne opskrift på nem bagt havregrød med hindbær er lækker, nem og smagfuld.
5 fra 2 stemmer
Antal: 2 portioner
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse30 minutter
I alt40 minutter

Ingredienser

 • 3 dl havregryn
 • 1 tsk bagepulver
 • 1 tsk vaniliepulver
 • 1 tsk kanel
 • 1 håndfuld hakkede dadler
 • 1 æg
 • 2 dl mælk
 • 1 håndfuld mandler
 • 1 håndfuld friske hindbær
 • 2 spsk agavesirup (honning eller kokossirup)

Tilberedelse

 • Bland havregyn, bagepulver, vanilie og kanel.
  3 dl havregryn, 1 tsk bagepulver, 1 tsk vaniliepulver, 1 tsk kanel
 • Hak dadlerne fint og tilsæt dem, samt æg og mælk og rør godt rundt.
  1 håndfuld hakkede dadler, 1 æg, 2 dl mælk
 • Hæld det over i en lille smurt tærteform (jeg smurte med kokosolie)
 • Drys med hakkede mandler, friske hindbær og honning/sirup.
  1 håndfuld mandler, 1 håndfuld friske hindbær, 2 spsk agavesirup
 • Bag ved 180 grader (varmluft) i ca. 30 min.

Noter

Server evt. med skyr drysset med vaniliepulver og friske hindbær
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments