Nem bagt havregrød med hindbær

nem bagt havregrød med hindbær
havregroed3
nem bagt havregrød med hindbær

Kage eller grød? Nem bagt havregrød med hindbær

Hej dejlige jer,
En rigtig weekend-opskrift på en søndag? Ja, for hvorfor ikke allerede nu gå igang med at planlægge næste weekends morgenmad. Denne er på nem bagt havregrød med hindbær? 😉 Smagen er sådan lidt en blanding af grød og kage – og hvem kan ikke lide at spise kage med god samvittighed om morgenen? Portionen her giver til ca. 2 personer, men hvis man nu sætter den på et brunchbord, så behøver man ikke så stort et stykke. Den mætter nemlig rigtig godt! Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke har prøvet bagt havregrød før, det har nemlig stået på min food to do list i hundrede år… Men nogen gange, så rykker jeg bare langsomt. Nu ærgrer jeg mig helt, for nøj det smager dejligt 🙂 Næste gang jeg laver nem bagt havregrød med hindbær bliver det med peanutbutter og måske noget frisk æble.

Har I nogle madprojekter, som har været plantet på to do listen lidt for længe? Del endelig hvilke i kommentarfeltet. Det kan jo være, jeg har en opskrift 😉

Reklamelinks er markeret med*
Nem bagt havregrød med hindbær 1

Nem bagt havregrød med hindbær

Er det grød er det kage? Det er uvist, men det smager fantastisk! Denne opskrift på nem bagt havregrød med hindbær er lækker, nem og smagfuld.
5 fra 1 stemme
Antal: 2 portioner
Forberedelse7 t 10 min
Tilberedelse30 min
I alt40 min

Ingredienser

 • 3 dl havregryn
 • 1 tsk bagepulver
 • 1 tsk vaniliepulver
 • 1 tsk kanel
 • 1 håndfuld hakkede dadler
 • 1 æg
 • 2 dl mælk
 • 1 håndfuld mandler
 • 1 håndfuld friske hindbær
 • 2 spsk agavesirup (honning eller kokossirup)

Tilberedelse

 • Bland havregyn, bagepulver, vanilie og kanel.
  3 dl havregryn, 1 tsk bagepulver, 1 tsk vaniliepulver, 1 tsk kanel
 • Hak dadlerne fint og tilsæt dem, samt æg og mælk og rør godt rundt.
  1 håndfuld hakkede dadler, 1 æg, 2 dl mælk
 • Hæld det over i en lille smurt tærteform (jeg smurte med kokosolie)
 • Drys med hakkede mandler, friske hindbær og honning/sirup.
  1 håndfuld mandler, 1 håndfuld friske hindbær, 2 spsk agavesirup
 • Bag ved 180 grader (varmluft) i ca. 30 min.

Noter

Server evt. med skyr drysset med vaniliepulver og friske hindbær
Del med nogen du holder af
Facebook
Pinterest
Email
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments