🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Sund chokoladekage med dadel

Sund chokoladekage med dadel

Sund chokoladekage med dadel

Sund chokoladekage med dadel og kokos. Kagen er dejlig svampet i sin konsistens og minder nok mest om en rigtig god romkugle. Det er helt klart en af de bedst ‘sunde’ kager, jeg har smagt, så det er bestemt ikke sidste gang, jeg bager den.

Kagen er utrolig nem at bikse sammen, og er derfor optimal at lave hvis du ikke gider stå længe i et køkken. Jeg laver den typisk, hvis jeg får nogle veninder på besøg, og jeg ikke har lyst til at skulle lave det helt store.


Reklamelinks er markeret med*

Sund chokoladekage med dadel
5 fra 3 stemmer

Sund chokoladekage med dadel

Super lækker og sund chokoladekage med dadel og kokos. Kagen er svampet og smager fantastisk!

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 40 minutter

Ingredienser 

  • 200 g. mandelmel
  • 400 g. dadler
  • 5 spsk. rapsolie
  • 2 tsk. vaniliepulver
  • 2 tsk. kanel
  • 6 tsk. kakaopulver
  • 1 dl. kokosmel
  • 2 bananer
  • 4 æg

Tilberedelse

  • Tænd ovnen på 150 grader. Hak dadlerne groft og bland derefter alle ingredienserne i en stor skål. Blend alle ingredienserne med en stavblender (husk forklæde) 😉 ! Put kagemassen i en silikoneform eller en smurt form og bag den i ovnen i ca. 30 minutter.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 3 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments