Annonce

Sund chokoladekage med dadel

Sund chokoladekage med dadel

Sund chokoladekage med dadel

Sund chokoladekage med dadel og kokos. Kagen er dejlig svampet i sin konsistens og minder nok mest om en rigtig god romkugle. Det er helt klart en af de bedst ‘sunde’ kager, jeg har smagt, så det er bestemt ikke sidste gang, jeg bager den.

Kagen er utrolig nem at bikse sammen, og er derfor optimal at lave hvis du ikke gider stå længe i et køkken. Jeg laver den typisk, hvis jeg får nogle veninder på besøg, og jeg ikke har lyst til at skulle lave det helt store.


Sund chokoladekage med dadel

Sund chokoladekage med dadel

Super lækker og sund chokoladekage med dadel og kokos. Kagen er svampet og smager fantastisk!
5 fra 2 stemmer
Forberedelse10 min
Tilberedelse30 min
I alt40 min

Ingredienser

Tilberedelse

  • Tænd ovnen på 150 grader. Hak dadlerne groft og bland derefter alle ingredienserne i en stor skål. Blend alle ingredienserne med en stavblender (husk forklæde) 😉 ! Put kagemassen i en silikoneform eller en smurt form og bag den i ovnen i ca. 30 minutter.
Del med nogen du holder af
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments