🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Sund chokoladekage

Sund chokoladekage

Sund chokoladekage – lækker og smagfuld

Uh, denne her opskrift har jeg glædet til at dele med jer. Det er en sund chokoladekage, der indeholder 2 flotte dl. quinoa og som ligger dejligt tungt i maven. Faktisk så fik jeg så sent som idag en sms fra min lillebror, som er på idrætshøjskole, hvor han spurgte, om jeg ikke vil bage den til ham i weekenden. Det vil jeg selvfølgelig gerne! Kagen er nem at lave, og kræver ikke det store.

Reklamelinks er markeret med*

Sund chokoladekage 1
5 fra 1 stemme

Sund chokoladekage

Jeg elsker chokolade, og jeg elsker kage. Chokolade kage er derfor en favorit, men endnu bedre med denne sund chokoladekage. Så kan man spise lidt mere :-).

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 40 minutter

Ingredienser 

 • 2 dl. quinoa
 • 4 æg
 • 2 dl. dadler
 • 3 spsk. rapsolie
 • 5 spsk. kakaopulver
 • 100 g. mørk chokolade (70 %)
 • 1 tsk. bagepulver

Tilberedelse

 • Kog quinoaen efter anvisningen på pakken og lad dem køle af.
  2 dl. quinoa
 • Blend æg, dadler og rapsolie. Tilsæt quinoaen, kakaopulveret og bagepulver.
  4 æg,2 dl. dadler,3 spsk. rapsolie,5 spsk. kakaopulver,1 tsk. bagepulver
 • Hak chokoladen groft og tilsæt den. Rør godt rundt.
  100 g. mørk chokolade
 • Put kagen i en form og bag den i ca. 25 m. ved 200 grader (varmluft).
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments