Skip to content
No results
Beetroot Bakery - Vegetariske opskrifter og hverdagsmad
No results
  • Opskrifter
    • Morgenmad
      • Brunch idéer
      • Grød og smoothie bowls
      • Pandekager og vafler
      • Toppings
    • Frokost
      • Frokostsalater
      • Madmuffins
      • Madpakke idéer
      • Pålæg
    • Vegetarisk aftensmad
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Pastaretter
      • Pizza og burger
      • Tærter
      • Supper
      • Vegetarfrikadeller
    • Tilbehør til aftensmaden
      • Dips og dressinger
      • Grøntsager som tilbehør
      • Madbrød
    • Salater
      • Efterårssalater
      • Forårssalater
      • Grønne salater
      • Måltidssalater
      • Pastasalater
      • Sommersalater
      • Vintersalater
    • Bagværk
      • Boller
      • Sødt bagværk
    • Sødt
      • Cookies
      • Is
      • Kager
      • Pandekager
      • Småkager
      • Sundere snacks
      • Sundere sødere sager
      • Vafler
    • Drikkelse
      • Kolde drikke
      • Varme drikke
  • AnledningeR
    • Fastelavn
    • Fødselsdag
    • Halloween
    • Jul
    • Nytår
    • Påske
  • Spiselige Gaver
    • Hjemmelavede færdigblandinger
    • Karameller
    • Konfekt og chokolade
    • Saftevand og sirup
    • Småkager og cookies
    • Syltetøj
    • Søde og salte nødder
    • Værtindegaver
    • Andre DIY gaver
  • Råvareindeks
  • Om mig
  • Webshop
Instagram Facebook Pinterest
Beetroot Bakery - Vegetariske opskrifter og hverdagsmad

Vegetariske opskrifter

  • Opskrifter
    • Morgenmad
      • Brunch idéer
      • Grød og smoothie bowls
      • Pandekager og vafler
      • Toppings
    • Frokost
      • Frokostsalater
      • Madmuffins
      • Madpakke idéer
      • Pålæg
    • Vegetarisk aftensmad
      • Gryderetter
      • Ovnretter
      • Pastaretter
      • Pizza og burger
      • Tærter
      • Supper
      • Vegetarfrikadeller
    • Tilbehør til aftensmaden
      • Dips og dressinger
      • Grøntsager som tilbehør
      • Madbrød
    • Salater
      • Efterårssalater
      • Forårssalater
      • Grønne salater
      • Måltidssalater
      • Pastasalater
      • Sommersalater
      • Vintersalater
    • Bagværk
      • Boller
      • Sødt bagværk
    • Sødt
      • Cookies
      • Is
      • Kager
      • Pandekager
      • Småkager
      • Sundere snacks
      • Sundere sødere sager
      • Vafler
    • Drikkelse
      • Kolde drikke
      • Varme drikke
  • AnledningeR
    • Fastelavn
    • Fødselsdag
    • Halloween
    • Jul
    • Nytår
    • Påske
  • Spiselige Gaver
    • Hjemmelavede færdigblandinger
    • Karameller
    • Konfekt og chokolade
    • Saftevand og sirup
    • Småkager og cookies
    • Syltetøj
    • Søde og salte nødder
    • Værtindegaver
    • Andre DIY gaver
  • Råvareindeks
  • Om mig
  • Webshop
Beetroot Bakery - Vegetariske opskrifter og hverdagsmad

Vegetariske opskrifter

Hindbær

den nemmeste chokolagelagkage

Nem chokoladelagkage

Sukkerfri chia-marmelade

Nem bagt havregrød med hindbær

Følg mig på Instagram her
Open
STEGT SPIDSKÅL MED CITRON OG PARMESAN💚🍋

Det her er en super nem måde at få tilberedt et helt spidskål på. Man skærer det i kvarte, steger det i smør og når det er blevet brunet drysser man med flagesalt, citronsaft og parmesan🤌 

Hvad ville du servere til?😋

Du finder link til opskriften i min bio (den oprindelige opskrift er med vesterhavsost og det kan i den grad også anbefales!) og ellers kan du finde den på Beetrootbakery.dk ved at søge efter spidskål. 

#spidskål #stegtspidskål #grilletspidskål #kål #spidskålopskrift #grøntsager #citron #parmesan #parmesanost #tilbehørtilaftensmaden #grønttilbehør #aftensmad #sundaftensmad #frokost #grønaftensmad #vegetar #vegetarisk #vegetariskaftensmad #nemmad #nemttilbehør #nemaftensmad #vegetariskfrokost #opskrift #madblog #vegetariskmadblog #hverdagsmad #madinspiration #madpå20min #madpå20minutter #madplan
Open
VEGETARISKE QUINOAFRIKADELLER☀️ Opskrift👇

Jeg elsker de her quinoadeller, som I nok efterhånden har lagt mærke til. Jeg er ikke den eneste, og beskeder som denne, gør mig virkelig glad🥰: 

”Mm de er virkelig gode! Jeg synes somme tider, at vegetardeller kan være lidt svære at arbejde med ift konsistens, men disse har virkelig en god konsistens, og de smager helt fantastisk!”

Jeg har delt opkskriften her, som du kan snuppe, hvis du har lyst til at prøve dem😄
De er også gode kolde og kan sagtens holde 2-3 dage. 

Det skal du bruge (15-20 stk)🛒: 

2 dl hvid quinoa
1 løg
2 fed hvidløg
3 æg
1 stor håndfuld bredbladet persille
2 mellemstore gulerødder
1 dåse majs (en af de små dåser, 140 g)
1 ½ tsk salt
2 tsk peber
2 dl hvedemel

Sådan gør du: 
- Kog quinoa’en efter anvisninger på pakken. Når den er færdig sies vandet fra.
- Hak løg, hvidløg og persille. Riv gulerødderne og pres væsken ud mellem hænderne.
- Bland løg, hvidløg, persille, gulerødder, æg, salt, peber og hvedemel. Si vandet fra majs’ne og bland dem ned i skålen.
- Tilsæt tilsidst den kogte quinoa og rør godt rundt.
- Varm noget olie på en pande og form farsen til små frikadeller. Der går ca 2 spsk pr delle.
Steg i ca. 5 min på hver side. Lad dem simre ved lavere varme, hvis de ikke er færdige.

Husk at du kan gemme denne opskrift til senere ved at trykke på det lille bogmærke nederst til højre💌

#quinoafrikadeller #quinoa #vegetar #vegetarfrikadeller #vegetardelle #vegetar #vegetarisk #aftensmad #vegtariskaftensmad #vegetariskfrokost #frokost #sundaftensmad #sundfrokost #vegetardeller #børnevenligmad #børnevenlig #familiemad #børnevenligaftensmad #sommer #sommermad #madplan #madblog #vegetariskfamiliemad #sundlivsstil #madinspiration #madpakke #madpakkeinspiration #vegetariskmadpakke #hverdagsmad #frikadeller
Open
NY OPSKRIFT💚 Stegt pak choi med en asiatisk marinade✨

Kender du pak choi? Det er en form for kål, som er super nemt at tilberede. Her har jeg stegt det på panden i en asiatisk marinade og det er SÅ lækkert😋 Man kan eksempelvis servere dem til nudler og stegt tofu eller i en asiatisk bowl. Har du andre gode forslag?😊

Man kan iøvrigt også nøjes med at lynstege dem på panden og krydre med flagesalt og citronsaft👌

Du finder opskriften på beetrootbakery.dk og jeg har også linket til den i min bio @beetrootbakery. Husk også, at du kan gemme dette opslag💌

#pakchoi #stegtpakchoi #pakchoitilbehør #pakchoiopskrift #bokchoy #pakchoy #pakchoyopskrift #aftensmad #grønttilbehør #aftensmadtilbehør #vegetar #vegetarisk #plantebaseret #vegetarisktilbehør #vegetariskaftensmad #vegetariskopskrift #kål #kålopskrift #madblog #opskrift #opskrifter #vegetariskmadlavning #madinspiration #sesam #sesamolie #soyasovs #stegtpakchoi #madplan #asiatiskmad #asiatiskmadlavning #opskriftinspiration
Open
LUKSUS MÜSLI MED KOKOS OG KANEL🥥Opskrift længere nede👇

Hvis du ikke har kastet dig ud i projekt hjemmelavet müsli, så kan jeg i den grad anbefale det. Det er super nemt at lave sin egen müsli, og så kan du undgå ingredienser, som du ikke bryder dig om (rosiner👋).
 
Her har jeg brugt finvalsede havregryn, solsikkekerner, kokosmel, kokoschips og valnødder. Det hele er vendt i kokosolie, ahornsirup og kanel, og så er det blevet ristet i ovnen, så det får den der lækre gyldne farve.

Sådan en skål med en masse friske bær er virkelig lækkert om morgenen😋🍓

Det skal du bruge🛒: 
8 dl havregryn (finvalsede )
1 ½ dl kokosmel
1 ½ dl kokoschips
1 ½ dl solsikkekerner
2 dl valnødder (hele, men uden skal)
1 dl kokosolie
1 dl ahornsirup
1 tsk kanel
½ tak salt

Sådan gør du: 
- Hæld valnødderne ud på et skærebræt og hak dem groft.
- Bland dem så i en stor skål sammen med de øvrige ingredienser. Kokosolien skal enten være blød eller flydende i konsistensen. Hvis den er helt hård, så kan du varme den på en pande, så den smelter.
- Forvarm ovnen til 200 grader (varmluft).
- Bland det hele godt sammen og fordel müslien på en bradepande med bagepapir.
- Bag müslien i ca. 15 minutter eller til den begynder at blive gylden. Alle ovne er forskellige, så hold øje efter 10 minutter. Kokosflagerne kan hurtigt blive brændte.
- Lad den køle helt af og hæld den i et tætsluttende glas.

Husk du kan gemme opskriften ved at trykke på det lille bogmærke i højre hjørne💌

#müsli #morgenmad #hjemmelavetmüsli #granola #hjemmelavetgranola #kokos #kokosmusli #kokosgranola #kanel #havregryn #kokosflager #kokosmel #valnødder #ahornsirup #sundmorgenmad #brunch #morgenmadopskrift #mellemmåltid #sommermad #jordbær #hindbær #bær #sundmad #madinspiration #morgenmadinspiration #madplan #madgave #madgaver #spiseliggave #spiseligegaver
Open
VEGETARISK SCHNITZEL BURGER🍔 

Nemt, lækkert og familievenligt. Og svært at stave til😂 

Hvis du ser mine stories, så kan du måske huske, at jeg før har talt om denne burger. Den er så nem og lækker, og alle kan lide den herhjemme, så det er en af de ting, jeg serverer igen og igen. 

Børnene får den ikke serveret som burger, men de får mange af de samme ingredienser, som de får i skiver og stave i stedet. De kan bedre lide at maden er opdelt. 

Hvis den også skal på menuen hjemme hos dig, så skal du bruge: 

- Burgerboller 
- Mayo (jeg kan anbefale den plantebaserede fra @hellmannsmayonnaise) 
- Grøn salat 
- En plantebaseret schnitzel (jeg kan anbefale dem fra @dengronneslagter og @halsanskok) 
- Avocado 
- Syltede rødløg 
- Dijonsennep med honning 

Men du kan selvfølgelig variere og skifte ud, som du har lyst til. 

Og så er jeg nysgerrig. Hvad serverer du derhjemme igen og igen for tiden?💚

#burger #vegetariskburger #schnitzelburger #vegetariskschnitzel #frokost #frokostopskrift #frokostinspiration #aftensmad #aftensmadinspiration #vegetariskfrokost #vegetariskaftensmad #opskrift #nemaftensmad #dengrønneslagter #vegetar #vegetarisk #madinspiration #madpå20minutter #familiemad #børnevenligmad #nemaftensmad #hverdagsmad #sundmad #hjemmelavetburger #hjemmelavetmad #madinspiration #vegetariskinspiration #vegetar #vegetaropskrift #vegetariskopskrift #deldinmad #syltederødløg #salat
Open
RØDBEDEBØFFER🍔 Opskrift👇

Hvis du skal imponere med en vegetarisk burger, så er rødbedebøffen et godt bud. Lad dig ikke skræmme af mængden af rødbede. Smagen er ikke så gennemtrængende, men de er til gengæld lækre sprøde uden på og saftige inden i👌

Her har jeg serveret bøfferne i en briochebolle med mayo, salat, syltede rødløg og grovkornet sennep. Det havde heller ikke været dumt med en skive cheddar i, tror jeg❤️

Har du andre bud på, hvad der kunne være lækkert i en rødbedeburger? 

Det skal du bruge (4 stk)🛒: 

400 g rødbeder (ca. 2 mellemstore)
100 g finvalsede havregryn
2 æg
1 dl hakket persille (jeg elsker bredbladet persille)
1 tsk friskkværnet peber
1 tsk salt
2 spsk olivenolie til stegning (måske mere)

Sådan gør du: 
- Skræl rødbederne og riv dem groft. Pres vandet ud af rødbederne mellem hænderne, så godt du kan. Jeg gør det i håndvasken.
- Hæld rødbederne i en stor skål og bland med æg, hakket persille, havregryn og salt og peber og mix det hele godt sammen.
- Form 4 rødbedebøffer med hænderne (et trick er at gøre dine hænder let fugtige) og steg dem på i olivenolie indtil de er gyldne på begge sider.
- Steg dem i ca. 8 minutter på hver side ved mellem temperatur.

Husk du kan gemme opskriften ved at trykke på det lille bogmærke i højre hjørne💌 

#rødbedebøffer #rødbedebøf #vegetarbøf #vegetarbøffer #burger #rødbedeburger #vegetariskburger #aftensmad #vegetariskaftensmad #vegetar #vegetariskmad #vegetariskmadlavning #madinspiration #deldinmad #frokost #vegetariskfrokost #opskrift #opskrifter #madplan #madplaner #rødbede #rødbedeopskrift #bredbladetpersille #sennep #burgeropskrift #rødbedefrikadeller #vegetariskt #marblog #madblogger #hverdagsmad
Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked så snart der lander nye spændende opskrifter på bloggen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
Opskrifter
  • Aftensmad
  • Frokost
  • Nem hverdagsmad
  • Salater
Opskrifter
  • Morgenmad
  • Sunde søde sager
  • Kager
  • Ikke vegetarisk
Spiselige gaver
  • Færdigblandinger
  • Værtindegaver
  • Karameller
  • Saftevand og sirup
Om Beetroot Bakery
  • OM mig
  • Besøg min webshop
  • Samarbejde

Powered by Bloggerspace