Annonce

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Sukkerfri chia-marmelade

chiamarmelade1
Sukkerfri chia-marmelade
Sukkerfri chia-marmelade

Et af punkterne på min alenlange food-to-do list har længe været at prøve at lave en chia marmelade, for jeg ELSKER nemlig marmelade 😀 Marmelade fra supermarkederne er desværre ofte spækfyldte med sukker, men så er det jo godt, at man kan lave et langt sundere alternativ på nul komma fem. Denne sukkerfri chia-marmelade er lavet på hindbær, men du kan bruge lige præcis den slags bær, du bedst kan lide.

Sukkerfri chia-marmelade: chiafrø er et super alternativ til en sukkerholdig marmelade

Hvis du ikke kender til chiafrø, så er det nogle små hårde superfood frø (de ligner lidt birkes), der svulmer op og har en gelerende effekt, hvilket gør dem perfekte til eksempelvis marmelade 🙂

Vi havde inviteret T’s familie til brunch i lørdags, hvor jeg havde lavet små glas med vanilje yoghurt, glutenfri müsli, blåbær og en klat af denne marmelade på, og det var altså en succes 🙂 Så den kan både bruges på brød og knækbrød, men også til topping på yoghurt eller grød.

Her kommer opskriften 🙂

Reklamelinks er markeret med*

Sukkerfri chia-marmelade 1
5 fra 2 stemmer

Sukkerfri chia-marmelade

Denne opskrift på Sukkerfri chia-marmelade er et godt alternativ til en normal marmelade. Den er sund, nem at lave og så smager den dejligt.

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter

Ingredienser 

Tilberedelse

  • Hæld alt undtaget chiafrø i en gryde og kog i ca. 10 min eller til halvdelen af væsken er væk.
    200 g frosne hindbær,1 dl vand,1 tsk perfekt sød,1/2 tsk vaniliepulver
  • Hæld det over i en skål og lad det køle lidt af. Tilsæt derefter chiafrø og rør godt rundt.
    2 spsk chiafrø
  • Lad det køle helt af og hæld det så på glas.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 2 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments