Quantcast

Om mig

Velkommen til Rødbede Bageriet. Jeg hedder Katharina og jeg er 32 år. Jeg bor i Buddinge med min mand Tais, og sammen har vi to små børn; Viona og Hektor.

Her i bageriet deler jeg mine yndlingsopskrifter på nem, sund og nærende hverdagsmad. Gerne med en masse grønsager og gerne børnevenlige.

Her er der både plads til kage og chokolade, da det for mig handler om at finde en balance. Løftede pegefingre er kedelige, så dem gider jeg ikke!

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise.

Om mig 1

Spiselige gaver og værtindegaver

Om mig 2

Jeg elsker at modtage og give hjemmelavede gaver, især af den spiselige slags, så du finder også en masse inspiration til hjemmelavede spiselige gaver her på bloggen. Gaver der er perfekte som indflyttergaver, værtindegaver. Tja, hvornår bliver man ikke glad for en madgave?

På min webshop www.beetrootbakeryshop.dk sælger jeg etiketter, jeg selv har designet, som man kan pynte sine gaver med. Der kan du også finde min e-bog med en masse opskrifter på spiselige gaver.

Er du interesseret i et samarbejde?

Jeg laver gerne samarbejder med brands, som jeg føler passer med min vision og mine værdier, så hvis du synes, vi er et match, er du meget velkommen til at kontakte mig og så kan vi snakke videre.

Vil du gerne hyre mig som opskriftudvikler eller stylist? Eller vil du bare gerne sige hej?

Så sender du bare en mail til: kontakt@beetrootbakery.dk

Mine tal og besøgende

Er du interesseret i at høre mere om mine statistikker og besøgende, både her på bloggen og på Instagram, så sender jeg dem også gerne til dig.

Lidt om mig og min baggrund

Jeg er uddannet indenfor kommunikation og jeg arbejdet for flere virksomheder, hvor jeg blandt andet har stået for deres sociale medier og online identitet. Jeg elsker at skrive og tage billeder, og bloggen her er min legeplads, hvor jeg kan få udløb for min kreativitet.

Ellers så ses vi måske her?

Find mig på de sociale medier:
Facebook og Instagram