🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Frokostsalater

Her finder du en masse opskrifter på forskellige frokostsalater. Jeg kalder dem godt nok frokostsalater, men de kan også sagtens spises til aftensmad. Det er salater, som er nemme at lave, og som holder dig mæt længe. Hvis du synes der mangler noget protein, så kan du altid tilsætte mere i form af diverse bønner eller kylling eller laks eksempelvis.

Disse frokostsalater kan laves til en luksusfrokost derhjemme, hvis du eksempelvis får gæster til frokost. De kan også tages med i en madkasse og spises i skolen eller på arbejdet. Du kan finde endnu flere ideer til madpakken her.

Leder du efter flere salatopskrifter, så har jeg en mange flere opskrifter her, hvor der både er grønne salater, sommersalater, pastasalater og mange flere.

15-30 min
Vegetarisk
vegetarisk burger bowl
5 fra 1 stemme
Vegetarisk burger bowl med hjemmelavet big mac dressing
45-60 min
Vegetarisk
vegetarisk pastasalat opskrift
4,7 fra 3 stemmer
Vegetarisk pastasalat med grønkål, søde kartofler og tahindressing
0-15 min
Vegansk
vegansk tunsalat
5 fra 4 stemmer
Vegansk tunsalat – kikærtesalat
15-30 min
Vegetarisk
Caprese pastasalat
4,5 fra 2 stemmer
Caprese pastasalat med kikærter
0-15 min
Vegansk
kikærtesalat med agurk og tomater
4,7 fra 3 stemmer
Nem kikærtesalat med agurk og tomater
15-30 min
Vegansk
Quinoasalat med kikærter
5 fra 1 stemme
Quinoasalat med kikærter
3 x sunde buddha bowls
15-30 min
Vegansk
Peanutbutter tofu
5 fra 2 stemmer
Vegansk buddha bowl med peanutbutter tofu
0-15 min
Vegetarisk
5 fra 2 stemmer
Kålsalat med misodressing
30-45 min
Vegetarisk
Halloumi salat med perlespelt
5 fra 2 stemmer
Halloumi salat med perlespelt

Vegetariske frokostsalater

Frokostsalater er rigtig gode, hvis du gerne vil spise en sund, men også lækker frokost. Du kan variere dem, som du har lyst, og tilsætte rester fra aftensmaden. For at min frokost mætter mest muligt, så sørger jeg altid for, at den består af en blanding af nogle grøntsager, noget stivelse (eksempelvis pasta, kartofler osv.) og noget protein. Et godt eksempel på en vegetarisk frokostsalat, der mætter er denne salat med perlespelt og halloumi eller denne buddha bowl med peanutbutter tofu