Frokostsalater

Her finder du en masse opskrifter på forskellige frokostsalater. Jeg kalder dem godt nok frokostsalater, men de kan også sagtens spises til aftensmad. Det er salater, som er nemme at lave, og som holder dig mæt længe. Hvis du synes der mangler noget protein, så kan du altid tilsætte mere i form af diverse bønner eller kylling eller laks eksempelvis.

Disse frokostsalater kan laves til en luksusfrokost derhjemme, hvis du eksempelvis får gæster til frokost. De kan også tages med i en madkasse og spises i skolen eller på arbejdet. Du kan finde endnu flere ideer til madpakken her.

Leder du efter flere salatopskrifter, så har jeg en mange flere opskrifter her, hvor der både er grønne salater, sommersalater, pastasalater og mange flere.

Vegetariske frokostsalater

Frokostsalater er rigtig gode, hvis du gerne vil spise en sund, men også lækker frokost. Du kan variere dem, som du har lyst, og tilsætte rester fra aftensmaden. For at min frokost mætter mest muligt, så sørger jeg altid for, at den består af en blanding af nogle grøntsager, noget stivelse (eksempelvis pasta, kartofler osv.) og noget protein. Et godt eksempel på en vegetarisk frokostsalat, der mætter er denne salat med perlespelt og halloumi eller denne buddha bowl med peanutbutter tofu