Aftensmad/ Pastaretter

Pasta i mornaysovs med kylling, broccoli og porrer

Efter jeg viste denne her ret med pasta i mornaysovs med kylling frem på min Instagram, har jeg fået flere beskeder, hvor opskriften er blevet efterspurgt, så her kommer den 🙂 Jeg har egentligt en masse andre opskrifter, som ligger klar, men altså, jeg er helt med på, at det er ondt at vise en cremet pastaret frem og så først dele opskriften en måned senere 😉

Nem pasta med mornaysovs med grønsager og kylling

Retten består af fuldkornspasta med kylling, broccoli og porrer, som flyder rundt i en cremet mornaysovs toppet med smeltet ost. Det kunne godt gå hen og blive en vaskeægte hverdagsklassiker her på matriklen, da både Tais og Viona tog godt for sig. Vi havde også lidt rester til dagen efter og den smagte også dejligt serveret kold til frokosten.

Pasta i mornaysovs med kyllingPasta i mornaysovs med kylling

Den nemme version med mornaysovs

Jeg har ‘snydt’ og lavet den helt nemme version med en købe mornay. For helt ærligt, det er bare nemmest. Jeg er ikke for fin til at springe over, hvor gærdet er lavest og specielt ikke i hverdagen. Jeg må indrømme, at jeg aldrig har lavet en hjemmelavet mornaysovs, så jeg ved  faktisk ikke, hvor nemt det er, og hvor meget det gør for smagen, men en købe version fungerer helt fint 🙂

Pasta i mornaysovs med kylling

Leder du efter flere opskrifter på nemme og velsmagende pastaretter?

Så tjek også disse opskrifter:

Cremet pasta med kål og bacon

Fajitapasta med kylling 

Pasta i hokkaidosovs

Pasta i mornaysovs med kylling

Pasta i mornaysovs med kylling, broccoli og porrer

Print opskrift
Antal: 4-5 portioner

ingredienser

  • 500 g fuldkornspasta penne
  • 1 broccoli
  • 2 fed hvidløg
  • 450 g kylling
  • 3 porrer
  • Salt og peber
  • 500 ml mornaysovs
  • 1 håndfuld revet mozarella

Sådan gør du:

1

Kog pastaten. De sidste par minutter af kogetiden tilsættes broccoli, som er skåret i små buketter. Stokken kan også skrælles, skæres i tern og komme med eller du kan snacke den.

2

Hak hvidløg og svits på en pande i olie. Tilsæt kylling skåret i små tern og krydr med salt og peber. Når kyllingen er gennemstegt tilsættes porrer skåret i tynde skiver.

3

Steg i ca 10 min eller til porren er stegt blød.

4

Si vandet fra pastaen og broccolien og bland med kylling og porre i et ovnfast fad. Tilsæt mornaysovs og rør rundt.

5

Drys med revet mozzarella.

6

Bag i ovnen ved 200 grader (varmluft) i ca 15-20 min

 


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.