Aftensmad/ Pastaretter

Cremet pastaret med kål

Cremet pastaret med kål

Det her er en ægte hverdagsklassiker, som jeg ofte laver herhjemme. Den smager bare GODT og når jeg fortæller, at menuen står på cremet pastaret med kål (og sprød bacon), så bliver jeg populær! Det er en super nem ret at lave, og så kan den varieres alt efter, hvilke grønsager man har liggende eller lyst til.

Palmekål eller andre typer kål/grønsager

I denne version har jeg brugt palmekål, fordi jeg fik noget i en grønsagskasse. Det er ikke noget, jeg falder over så ofte, så oftest laver jeg retten med grønkål (eeeeelsker grønkål) eller porre. Dét kan også anbefales 🙂 Man kunne også lave den med spinat eller broccoli. Det vigtigste er bare, at det en grønsag (eller flere) man kan lide 🙂

Cremet pastaret med kål

Er du vil med cremede pastaretter?

Så tjek også disse tre opskrifter 🙂

Fajita pasta med kylling 

Pasta i en cremet rødbedesovs

Pasta i en cremet blomkålssovs 

Cremet pastaret med kål

Cremet pastaret med kål og kikærter

Hvis du gerne vil have en vegetarisk version, så kan du sagtens bytte baconet ud med noget andet. Det kunne eksempelvis være ovnbagte og sprøde kikærter. Ligesom jeg har lavet dem her.
Cremet pastaret med kål

Opskrift på cremet pastaret med kål

Print opskrift
Antal: 3-4 portioner

ingredienser

  • 300 g bacontern
  • 400 g linguine (jeg brugte en glutenfri version)
  • 2 fed hvidløg
  • 9 blade palmekål eller grønkål
  • 250 ml madlavningsfløde
  • Saften fra 1/2 citron
  • Salt og peber
  • Olivenolie

Sådan gør du:

1

Steg bacontern på en pande til de er sprøde.

2

Imens koges pasta efter anvisning på pakken.

3

Nu til det grønne. Hak hvidløg og fjern kålet fra stilkene og hak bladene i mindre stykker.

4

Steg hvidløg og kål i olivenolie i ca 10 min i en stor pande eller wok. Tilsæt madlavningsfløde og citronsaft og smag til med salt og peber.

5

Si vandet fra pastaen og tilsæt pasta og bacon til panden. Voila, så er der serveret.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

 

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.