Annonce

Nem wokret med karry og masser af grøntsager

Her har du opskriften på en nem wokret med karry, kylling og en masse grøntsager. Det er en genial hverdagsret og jeg overdriver virkelig ikke, når jeg siger, at den er nem. Ikke desto mindre smager den super godt og man får næsten lidt thai følelse, når man spiser den. Kun næsten 😉

Nem wokret med karry, kylling og en masse grøntsager

Denne nemme wokret er lavet på en frossen wokblanding. Og jeg har ikke engang tøet den op, før jeg har brugt den. Nemt hva’. For at gøre retten ekstra lækker og grøn, har jeg suppleret med et frisk broccolihoved, som jeg har skåret i mindre buketter. Det løfter hele retten. Du kan også vælge at supplere med ekstra peberfrugt, gulerødder eller andet grønt. Måske en kedelig rest, som du skal have brugt.

Retten her er lavet på madlavningsfløde, men kan også laves på kokosmælk eller 50/50. Her har jeg serveret retten med kogt quinoa, som jeg elsker. Det er super sundt og et godt alternativ til ris. Speaking of ris, så kan man selvfølgelig også servere retten med ris 🙂 Nudler er heller ikke værst til.

Nem wokret med karry og masser af grøntsager
Nem wokret med karry og masser af grøntsager

Opskrifter med karry

Er du vild med karry, så er her inspiration til lækre og nemme hverdagsretter med karry.

Linser i karry med gulerødder og blomkål 

Sund boller i karry med kylling

Pastasalat med karrydressing og bacon 

Kikærter med kål og karry

Cremet karrysuppe med mango chutcey

Nem wokret med karry og masser af grøntsager
Nem wokret med karry og masser af grøntsager
Nem wokret med karry og masser af grøntsager
Nem wokret med kylling

Nem wokret med kylling og wokblanding

Denne her ret er en super nem hverdagsret, som kan laves på ingen tid. Den er baseret på en wokblanding, men jeg har tilføjet et ekstra broccoli for at gøre den endnu mere sund og velsmagende.
5 fra 2 stemmer
Antal: 4 portioner
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse30 minutter
I alt40 minutter

Ingredienser

 • 2 fed hvidløg
 • 2 Kyllingbryst (store)
 • 1 pose frosne wokgrøntsager
 • 1 broccoli
 • 3 tsk karry
 • 2 spsk soya
 • 2 spsk citronsaft
 • 500 ml madlavningsfløde
 • Olie til at stege i
 • Salt og peber
 • Cashewnødder til at drysse ovenpå

Tilberedelse

 • Start med at sætte dit tilbehør over. Her har jeg serveret retten med kogt quinoa.
 • Hak så hvidløg og skær kyllingen i strimler. Steg begge dele på en pande til kyllingen er gennemstegt. Krydr med salt og peber.
 • Imens kyllingen steger er det grøntsagernes tur. Varm noget olie i en wok og tilsæt en pose frossen (eller optøet) wokblanding. Steg i ca 10 min og tilsæt så et broccoli skåret i mindre stykker. Steg i yderligere 5 min.
 • Tilsæt så karry, citronsaft og soya og rør rundt.
 • Efter et par minutter tilsættes madlavningsfløde og kyllingen og så skal det hele bare stå og simre i 10 minutters tid.
 • Smag til med salt, peber og evt mere karry.
 • Rist nogle cashewnødder på en pande og lad dem køle af.
 • Retten kan også serveres med eksempelvis noget frisk koriander eller hakkede peanuts i stedet for cashewnødder.
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments