Aftensmad/ Supper

Cremet karrysuppe

 photo 2_zps5877c288.jpg

Jeg er big time suppefan, så det er faktisk lidt mærkeligt, at dette bliver den første opskrift på bloggen. Kartoffelsuppe, thaisuppe, græskarsuppe, tomatsuppe – mums mums mums 🙂 Suppen her er dejlig cremet, og så synes jeg det er lækkert med squashstykkerne, så man har noget at tygge lidt i. Man kan selvfølgelig også tilsætte endnu flere grøntsager, som eksempelvis gulerødder og peberfrugt.

Ps. den lille flotte ‘runde’ bagel har jeg bagt sammen med min mor 😀

Har I en favorit suppe?

Det skal du bruge (ca. 3 portioner):
1 bagekartoffel
2 små løg
1/2 chili
1 spsk hakket ingefær
2 fed hvidløg
2 tsk. karry
4 dl. vand
1 squash
1 dåse kokosmælk, light
2 spsk mango chutney
2 spsk. olivenolie

Sådan gør du:
Varm olieven olien i en stor gryde. Svits karryen og tilsæt hakkede løg, hvidløg, chili og ingefær og steg i olivenolien i ca. 3 min. eller til til løgene bliver bløde. Skræl kartoflen og skær den i grove tern og put den ned i gryden. Rør godt rundt. Tilsæt 4 dl. vand og lad det simre i ca. 30 min eller til kartoflerne er møre. Blend derefter suppen med en stavblender. Når den har fåen den ønskede konsistens tilsættes kokosmælken og mango chutneyen. Skær squashen i små tern og tilsæt den suppen. Lad derefter suppen stå og simre i ca. 15 min. Smag til med salt og peber og evt. noget mere karry. Det kommer lidt an på, hvilken én du har og hvor gennemtrængende du ønsker smagen skal være 🙂

Bon appétit 🙂


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.