🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Cremet pastaret med kål

Det her er en ægte hverdagsklassiker, som jeg ofte laver herhjemme. Den smager bare GODT og når jeg fortæller, at menuen står på cremet pastaret med kål (og sprød bacon), så bliver jeg populær! Det er en super nem ret at lave, og så kan den varieres alt efter, hvilke grønsager man har liggende eller lyst til.

Palmekål eller andre typer kål/grønsager

I denne version har jeg brugt palmekål, fordi jeg fik noget i en grønsagskasse. Det er ikke noget, jeg falder over så ofte, så oftest laver jeg retten med grønkål (eeeeelsker grønkål) eller porre. Dét kan også anbefales 🙂 Man kunne også lave den med spinat eller broccoli. Det vigtigste er bare, at det en grønsag (eller flere) man kan lide 🙂

Cremet pastaret med kål

Er du vil med cremede pastaretter?

Så tjek også disse tre opskrifter 🙂

Fajita pasta med kylling 

Pasta i en cremet rødbedesovs

Pasta i en cremet blomkålssovs 

Cremet pastaret med kål

Cremet pastaret med kål og kikærter

Hvis du gerne vil have en vegetarisk version, så kan du sagtens bytte baconet ud med noget andet. Det kunne eksempelvis være ovnbagte og sprøde kikærter. Ligesom jeg har lavet dem her.

Cremet pastaret med kål

Reklamelinks er markeret med*

Cremet pastaret med kål
5 fra 1 stemme

Cremet pastaret med kål

Denne cremede pastaret med kål, sprød bacon og citron er en ægte hverdagsklassiker, der ofte er på menuen hos os.
Antal: 4 portioner

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter

Ingredienser 

 • 300 g bacontern
 • 400 g linguine (jeg brugte en glutenfri version)
 • 2 fed hvidløg
 • 9 blade palmekål eller grønkål
 • 250 ml madlavningsfløde
 • ½ citron, saften
 • Salt og peber
 • Olivenolie

Tilberedelse

 • Steg bacontern på en pande til de er sprøde.
 • Imens koges pasta efter anvisning på pakken.
 • Nu til det grønne. Hak hvidløg og fjern kålet fra stilkene og hak bladene i mindre stykker.
 • Steg hvidløg og kål i olivenolie i ca 10 min i en stor pande eller wok. Tilsæt madlavningsfløde og citronsaft og smag til med salt og peber.
 • Si vandet fra pastaen og tilsæt pasta og bacon til panden. Voila, så er der serveret.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments