Aftensmad/ Pastaretter/ Vegetar

Pasta i rødbedesovs

Det er lige med at få udnyttet Vionas lure til at få ordnet ting. Til at få ryddet op, lagt på plads, svaret på mails, catche op med veninder og selvfølgelig tjekke ind her i mit online hjem. Igår redigerede jeg billeder og skrev opskriften ned til denne smukke ret, og i dag har jeg lagt sidste hånd på indlægget, som du sidder her og læser. Det er life på barsel. Det hele bliver ordnet i små etaper. 5 minutter her, 10 minutter der 😀 Sådan er det. Tid med Viona slår alt.

Nå, men tilbage til opskriften. Den smukke lyserøde sovs består af…. you guessed it: Rødbeder! Den perfekte ret til Valentinsdag 😉

Den består af bagte rødbeder med hvidløg og timian, som er blevet blendet med noget madlavningsfløde og det bliver til den lækreste pastasovs. Seriøst, det smager godt!

Prøv også disse vegetariske retter: 

Pasta i hokkaidosovs 

Kikærtebolo med gulerodsspaghetti 

Vegetarisk one pot pasta
Pasta i rødbedesovs

Brug retten som tilbehør eller tilsæt en masse grønsager, så den udgør sit eget måltid. Noget stegt broccoli eller spinat kunne være lækkert og pænt 😉

Pasta i rødbedesovs Pasta i rødbedesovs Pasta i rødbedesovs

Pasta i rødbedesovs

Print opskrift
Antal: 3-4 portioner

ingredienser

  • 3 fed
  • 500 g rødbeder
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk flagesalt
  • 1 spsk tørret rosmarin
  • 250 ml madlavningsfløde
  • 250 g. fuldkornspasta

Sådan gør du:

1

Tænd ovnen på 200 grader, varmluft. Skræl rødbeder og skær dem i tern og fordel dem ud på en bageplade. Tilsæt hakkede hvidløg og drys med olivenolie, salt og rosmarin.

2

Bag i ovnen i ca. 35 min. eller til rødbederne er blevet bløde.

3

Sæt pastaen til at koge.

4

Når rødbederne er bløde blendes de sammen med madlavningsfløden.

5

Bland sovsen med pastaen og smag til med salt.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

2 Kommentarer

  • Reply
    Sille
    24. oktober 2018 at 9:55

    En smule revet parmesanost og citronskal ville garanteret være helt perfekt at drysse over 😊

    • Reply
      Katharina
      24. oktober 2018 at 14:19

      Ja, helt bestemt 🙂 Jeg dryssede faktisk også parmesan over. Det har jeg vidst bare glemt at skrive. Citron kunne også være vildt lækkert!

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.