Quantcast
27. juni 2015

Thailandsk kyllingefrikadeller med havregryn

Kyllingefrikadeller med havregryn
Kyllingefrikadeller med havregryn

Thailandsk kyllingefrikadeller med havregryn

Hakket kyllingekød kan godt være en kende kedeligt, så derfor har jeg fyret godt med krydderier og lækker smag i disse kyllingefrikadeller med havregryn, som blev en stor succes. De fleste blev spist inden for et par dage, men jeg har også en pose med fire stk. i fryseren, som skal rede mig en dag, hvor jeg har madpakkekrise. Mit nye arbejde er nemlig et relativt småt sted, så madpakken står vi selv for. Det gør jo slet ikke noget for sådan en som mig, som elsker at stå i køkkenet og kreere sunde alternativer, men nogen gange, når jeg kommer hjem kl. 20 og har minus af energi tilbage – så er det meget rart at kunne trække noget lækkert op af fryseren 🙂

Iøvrigt så håber jeg, at I får en rigtig dejlig lørdag (forhåbentligt med noget sol!) 🙂

Thailandsk kyllingefrikadeller med havregryn 1

Thailandsk kyllingefrikadeller med havregryn

Jeg elsker de her thailandsk kyllingefrikadeller med havregryn. De er sunde, lækre og nemme at lave.
5 fra 1 stemme
Antal: 16 stk

Ingredienser

  • 450 g. hakket kyllingekød
  • 6 stk forårsløg
  • 2 cm. frisk chili
  • 2 spsk. soya
  • 1 spsk. fiskesovs
  • 1 tsk. limesaft
  • 1 æg
  • 2 spsk. sesam
  • 2 dl. havregryn
  • Rapsolie til at stege i

Tilberedelse

  • Hak forårsløg og chili fint.
  • Bland derefter alle ingredienserne i en stor skål og ælt med hænderne.
  • Steg dellerne i noget rapsolie til de er gyldne og gennemstegte.
  • Enjoy 🙂
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments