🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Vegetarfrikadeller med spinat og majs

Jeg har efterhånden en ret god samling vegetarfrikadeller på bloggen, men det skader jo aldrig med en til. Denne opskrift er med en imponerende mængde spinat, så det er derfor, at de har den flotte grønne farve. De er lavet med frossen spinat, som man hurtigt kan tø op, så de kan laves på ingen tid. De smager både godt varme og kolde, så de er også gode til madpakken.

Mens de steger, kan du altid lave en lækker salat klar eller du kan spise dem som tilbehør til en pastaret. Eller noget helt tredje.

Børnevenlige vegetarfrikadeller

Jeg har lavet dem flere gange og mine børn spiser dem glædeligt. Mens jeg glædeligt ser på, at de får en masse grønt ned, uden at de selv rigtig er klar over det. Hele 500 g. spinat til 17 deller. Begge mine børn er glade for majs, så det tror jeg også hjælper på det.

De har en sprød stegeskorpe, så man kan godt sidde med små hænder og holde dem selv. Ligeledes er de også rimelig faste i konsistensen i midten, så de smuldrer ikke, når man spiser dem.

Så ja, hvis du har børn (eller en anden tæt på dig), som er svære at få til at spise grøntsager, så kan det altså anbefales at prøve at gemme dem i sådan nogle er stegte og sprøde vegetarfrikadeller.

vegetarfrikadeller

Reklamelinks er markeret med*

vegetarfrikadeller
5 fra 4 stemmer

Vegetarfrikadeller med spinat og majs

Disse vegetarfrikadeller indeholder en masse spinat og majs. En genial måde at få en masse grøntsager ind. Måske hvis du har nogle børn, som kan være svære at få grøntsager i.
Antal: 17 stk

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 35 minutter

Ingredienser 

 • 500 g frossen spinat
 • 140 g majs (svarer til 1 lille dåse)
 • 1 tsk salt
 • ½ tsk friskkværnet peber
 • 2 tsk hvidløgspulver
 • 2 æg
 • 1 dl hvedemel
 • 1 dl rasp

Tilberedelse

 • Varm spinaten i en gryde til den ikke er frossen længere. Imens blandes alle de resterende ingredienser i en skål.
 • Pres væsken ud af spinaten, når den er færdig. Jeg synes det er nemmest at hælde den i en si og så trykke med en ske. Hak den i mindre stykker og bland i skålen med de andre ingredienser og rør rundt.
 • Hæld noget olie på en pande (her skal du ikke være nærig) og form deller a ca. 1-2 spsk dej pr delle. Form med fugtige hænder og steg i rigeligt med olie. Ca. 5-10 minutter på hver side.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 4 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
vegetardeller

Opskrifter på vegetarfrikadeller

Jeg har en god samling af vegetarfrikadeller på bloggen, og det er faktisk noget, som jeg serverer ugenligt herhjemme. Ofte følger jeg en af mine opskrifter her fra bloggen og andre gange, så freestyler jeg. Man kan komme langt med æg og noget mel/havregryn til at binde med og så diverse revne grøntsager og evt. en sjat kogt quinoa eller ris. Og så selvfølgelig rigeligt med olie, når man steger dem!

Se også: Sprøde rösti af knoldselleri, vegetariske edamamedeller med miso, vegetariske majsdeller, quinoadeller med majs og gulerødde, linsefrikadeller med grønne linser og squashfrikadeller.

spinatdeller

Tilbehør til vegetarfrikadeller

Man kan servere vegetarfrikadeller til alverdens ting og det er nok også en af grundede til, at jeg laver dem så ofte. Hvis vi har nogle rester fra aftensmaden dagen inden, så kan man supplere op med nogle vegedeller. De er også gode på en rugbrødsmad, hvis du halverer dem på tværs eller i en sandwich.

Her har jeg samlet nogle opskrifter på tilbehør, som måske kan inspirere:

spinatfrikadeller

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments