Annonce

Vegetariske edamamedeller med miso

Denne opskrift på vegetariske edamamedeller med miso sidder endelig i skabet, så nu er den klar til bloggen. Miso og edamamebønner. Det er bare to ting, der går godt sammen, så selvfølgelig skulle der miso i disse vegetariske edamamedeller.

Nemme vegetariske edamamedeller

De her deller er ultra nemme at lave, da du stort set bare skal smide alle tingene op i en food processor og blende. Så former ingredienserne sig til en ‘fars’, som man nemt kan forme små deller af.

De kan spises både varme og kolde og så kan de også komme i fryseren. Hvis der altså er nogle tilbage 😉

Vegetariske edamamedeller med miso

Miso og krydderier

Hvis du ikke har noget miso eller bryder dig om det, så kan du også sagtens undlade. Jeg har iøvrigt brugt denne her miso. Jeg synes det er lidt af en jungle, så jeg købte bare en på nettet, men der er sikkert smagsforskel på dem, alt efter hvilken type man bruger. Disse deller er dog ret alsidige, så jeg tror de fleste typer miso vil smage godt i 🙂

Hvis du undlader miso’en, så vil jeg enten anbefale dig at skrue op for de krydderier der allerede står på ingredienslisten, eller tilføje nogle helt nye. Ellers kan de godt være en smule neutrale i smagen.

Vegetariske edamamedeller med miso

Opskrifter på vegetariske frikadeller

Leder du efter inspiration til flere opskrifter på vegetariske frikadeller, så har jeg her samlet nogle af mine yndlingsopskrifter:

Vegetariske majsdeller med gulerødder

Nemme hashbrowns med kartofler og løg

Vegetariske bøffer med kidneybønner og søde kartofler 

Quinoafrikadeller med majs og gulerødder

Vegetariske edamamedeller med miso
Vegetariske edamamedeller med miso
edamamedeller med miso

Vegetariske edamamedeller med miso

De lækreste vegetariske deller lavet på edamamebønner. De har masser af god smag og er super sunde.
5 fra 4 stemmer
Antal: 17 stk
Forberedelse20 min
Tilberedelse10 min
I alt30 min

Ingredienser

  • 350 g edamamebønner uden bælg
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 æg
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 spsk sesam
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 2 tsk tørret koriander
  • 1 tsk tørret ingefær
  • 2 spsk miso
  • 4 spsk hvedemel

Tilberedelse

  • Hæld kogende vand over de frosne bønner og lad dem stå i 2-3 minutters tid. Hæld vandet fra.
  • Hak løg og hvidløg groft.
  • Put alle ingredienser i en food processor og blend. Konsistensen må gerne være lidt grov.
  • Steg på en pande i rigeligt med olie. Der går ca 1 spsk pr delle.
  • Steg i ca 5 min på hver side eller til de er gyldne.
Del med nogen du holder af
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments