🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Sprøde rösti af knoldselleri

** Du kan få leveret ingredienserne fra denne opskrift, direkte til din hoveddør **

Her har du opskriften på sprøde rösti af knoldselleri. Jeg er ikke stolt af at sige det, men det er faktisk min allerførste opskrift med knoldselleri her på bloggen! Det er jo synd for den ellers virkelig lækre grøntsag. Det må jeg få lavet om på! Jeg er nemlig rigtig glad for knoldselleri, som er en grøntsag med mange forskellige anvendelsesmuligheder. Den kan koges og bruges i mos, bages i ovnen og så er den også genial i vegetariske gryderetter. Note to self, sådan en opskrift må jeg også snart dele 🙂

Sprøde knoldselleri-rösti

Oftest laver man rösti af kartofler (jeg har selv en virkelig god opskrift her), men i denne version er de lavet med revet knoldselleri. Begge versioner kan anbefales 🙂 De smager både godt helt lune, men også kolde dagen efter. Det er faktisk lige før, jeg fortrækker dem kolde.

Sprøde rösti af knoldselleri
Sprøde rösti af knoldselleri

Opskrifter på lækre vegetariske deller

Leder du efter inspiration til endnu flere lækre vegetariske deller, så har du her fem opskrifter, som alle er nogle jeg laver igen og igen.

Vegetariske edamamedeller med miso 

Nemme vegetariske majsdeller

Nemme hash browns med kartofler og løg 

Quinoafrikadeller med majs og gulerødder 

Kikærtekager med grøntsager

Sprøde rösti af knoldselleri

Reklamelinks er markeret med*

Rösti med knoldselleri
4,50 fra 2 stemmer

Sprøde rösti af knoldselleri

Du kender nok rösti lavet af kartofler, men versionen med knoldselleri er mindst lige så lækker.
Antal: 14 stk

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 40 minutter

Ingredienser 

 • 500 g knoldselleri uden skræl
 • 2 æg
 • 1 løg
 • 1 håndfuld frisk persille
 • 1 tsk salt
 • ½ tsk peber
 • Olivenolie til at stege i

Læg alle varer i kurv på Nemlig

  Tilberedelse

  • Riv knoldsellerien på et rivejern og pres derefter så meget af væsken ud, som du kan. Du kan enten gøre det mellem hænderne eller i et klæde.
  • Hak løg og persille og bland så alle ingredienserne i en skål.
  • Varm godt med olivenolie på en pande. Form dellerne med hænderne ved at presse dem sammen. Gør dem gerne lidt flade. De hænger ikke helt sammen, men kommer til det, når de steges.
  • Steg i ca 5-8 minutter på hver side ved middelvarme. De skal være sprøde på hver side.
  Kunne du lide opskriften?

  (Klik på stjernerne for at bedømme)

  4,50 fra 2 stemmer
  Pin Del Udskriv
  Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

  🍲🍽️

  Sammensæt din egen vegetariske madplan

  Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

  Del med nogen du holder af
  Katharina Kjeldgaard
  Katharina Kjeldgaard

  Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

  Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

  Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

  Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

  Abonner
  Giv besked om
  Opskriftsvurdering
  Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  View all comments