15. november 2020

Vegetariske majsdeller

vegetariske majsdeller

Her har I opskriften på de lækreste vegetariske majsdeller. I er ret glade for mine opskrifter på vegetardeller og det kan jeg sådan set godt forstå. De smager fantastisk og så  er det også nemt at bygge et vegetarisk måltid op omkring dem, synes jeg. Man kan eksempelvis spise dem i en burger, sandwich eller med en salat til.

Jeg lavede dem første gang i min story på instagram, og der var stor stemning for en opskrift. Nu har jeg lavet dem igen (og igen) og opskriften, den holder altså bare 🙂

Nemme vegetariske majsdeller

Som du vil kunne læse i selve opskriften nederst, så er de super nemme at lave og de indeholder ingen underlige ingredienser. Billige er de faktisk også. Opskriften giver ca 10 deller, men det er sådan nogle man får lyst til at gå og hapse af, så jeg kan anbefale, at man laver dobbeltportion!

Skulle man alligevel have lavet for mange, så smager de næsten endnu bedre dagen efter og ellers kan de fryses.

vegetariske majsdeller
vegetariske majsdeller

Opskrifter på vegetariske frikadeller

Her har du tre opskrifter på vegetariske frikadeller, som jeg laver igen og igen herhjemme 🙂

Veganske frikadeller med røde linser og peanuts

Vegetariske blomkålsfrikadeller 

Quinoafrikadeller med majs og gulerødder 

vegetariske majsdeller
Vegetariske majsdeller

Vegetariske majsdeller

Nemme vegetariske majsdeller, som er et hit hos både store og små. De smager både godt varme og kolde og kan ideelle til madpakken.
5 fra 1 stemme
Antal: 10 stk
Forberedelse15 min
Tilberedelse20 min
I alt20 min

Ingredienser

  • 300 g dåsemajs
  • 200 g gulerødder
  • 2 æg
  • 3 spsk frisk persille
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 1 tsk bagepulver
  • Olie til at stege i

Tilberedelse

  • Start med at si vandet fra majsene og hæld dem i en skål.
  • Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern. Pres væsken ud mellem dine hænder og hæld dem ned i skålen.
  • Tilsæt æg, hakket persille og hakkede hvidløg.
  • Slut af med hvedemel, salt, peber og bagepulver og rør godt rundt.
  • Varm godt med olie på en pande og form dellerne med fugtige hænder (så klistrer de ikke så meget). Der går ca 1 1/2 spsk pr delle.
  • Steg dem i ca 5-8 minutter på hver side ved middelvarme.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments