Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!
Vegetariske squashfrikadeller, som er lækre til frokosten eller aftensmaden. De indeholder få ingredienser og er nemme at lave. Både gode varme og kolde.
Her har du opskriften på mine go to squashfrikadeller. Man kan nemlig aldrig få for mange opskrifter på gode grønsagsfrikadeller. Sådan har jeg det i hvert fald, og jeg elsker at eksperimentere med forskellige smagskombinationer. Disse squashfrikadeller har jeg lavet en hel del gange og de smager bare SÅ godt.
Som du kan se på ingredienslisten, så indeholder de ikke super mange forskellige råvarer. Man kan selvfølgelig vælge at tilføje eksempelvis revet gulerod og diverse krydderier, men den helt plain version, som her, kan altså noget.
De er relativt nemme at bikse sammen. Du skal rive to squash på et rivejern og blande ingredienserne. That’s it. Så skal de selvfølgelig tilberedes.
Opskrifter på vegetariske frikadeller
Her har jeg samlet nogle links til forskellige typer grønsagsdeller. De to første er lavet på quinoa og ellers har jeg brugt røde linser og gulerødder som base.
Som du kan se på ingredienslisten, så indeholder de ikke super mange forskellige råvarer. Man kan selvfølgelig vælge at tilføje eksempelvis revet gulerod og diverse krydderier, men den helt plain version, som her, kan altså noget.
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Forb. tid 10 minuttermin
Tilb. tid 15 minuttermin
Samlet tid 25 minuttermin
(Undgå sort skærm)
Ingredienser
2squash
1fedhvidløg
½pakke Philidelphia
1dlhavregryn
2æg
Salt og peber
Olivenolie til at stege i
Tilberedelse
Riv squashen på den grove side af rivejernet og pres den derefter fri for væske mellem hænderne.
2 squash
Hak hvidløget fint og bland alle ingredienserne i en stor skål.
1 fed hvidløg,½ pakke Philidelphia,1 dl havregryn,2 æg,Salt og peber
Varm olivenolie (ikke noget med at være nærig her) på en pande og klat dejen på (ca. en spsk pr stk).
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
🍲🍽️
Sammensæt din egen vegetariske madplan
Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!
Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.
Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.
Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.
Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.