Quantcast
3. september 2014

Squashfrikadeller

Her har du opskriften på mine go to squashfrikadeller. Man kan nemlig aldrig få for mange opskrifter på gode grønsagsfrikadeller. Sådan har jeg det i hvert fald, og jeg elsker at eksperimentere med forskellige smagskombinationer. Disse squashfrikadeller har jeg lavet en hel del gange og de smager bare SÅ godt.

Længere nede i indlægget linker jeg til nogle af mine andre yndlingsopskrifter på vegetariske frikadeller.

Squashfrikadeller der er nemme at lave

Som du kan se på ingredienslisten, så indeholder de ikke super mange forskellige råvarer. Man kan selvfølgelig vælge at tilføje eksempelvis revet gulerod og diverse krydderier, men den helt plain version, som her, kan altså noget.

Opskrift på vegetariske squashfrikadeller

De er relativt nemme at bikse sammen. Du skal rive to squash på et rivejern. That’s it. Så skal de selvfølgelig steges, men ellers så kræver de ikke meget mere end helt traditionelle frikadeller.

squashfrikadeller
Squashfrikadeller

Opskrifter på vegetariske frikadeller

Her har jeg samlet fire links til forskellige typer grønsagsdeller. De to første er lavet på quinoa og ellers har jeg brugt røde linser og gulerødder som base.

Quinoafrikadeller med majs og revet gulerod

Røde linsedeller med peanuts

Nemme gulerodsdeller

squashfrikadeller
Squashfrikadeller

Squashfrikadeller

Som du kan se på ingredienslisten, så indeholder de ikke super mange forskellige råvarer. Man kan selvfølgelig vælge at tilføje eksempelvis revet gulerod og diverse krydderier, men den helt plain version, som her, kan altså noget.
5 fra 1 stemme
Forberedelse10 min
Tilberedelse15 min
I alt25 min

Ingredienser

  • 2 squash
  • ½ pakke Philidelphia
  • 1 dl havregryn
  • 2 æg
  • 1 fed hvidløg
  • Salt og peber
  • Olivenolie til at stege i

Tilberedelse

  • Riv squashen på den grove side af rivejernet og pres den derefter fri for væske mellem hænderne.
  • Hak hvidløget fint og bland alle ingredienserne i en stor skål.
  • Varm olivenolie (ikke noget med at være nærig her) på en pande og klat dejen på (ca. en spsk pr stk).
  • Steg dellerne i ca. 4 min på hver side eller til de er blevet gyldne.
  • Læg dem i et ovnfast fad og stil dem derefter i ovnen i ca. 10 min ved 200 grader.

[sp_recipe]

Squashfrikadeller 1
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments