Her har du opskriften på mine go to squashfrikadeller. Man kan nemlig aldrig få for mange opskrifter på gode grønsagsfrikadeller. Sådan har jeg det i hvert fald, og jeg elsker at eksperimentere med forskellige smagskombinationer. Disse squashfrikadeller har jeg lavet en hel del gange og de smager bare SÅ godt.
Længere nede i indlægget linker jeg til nogle af mine andre yndlingsopskrifter på vegetariske frikadeller.
Squashfrikadeller der er nemme at lave
Som du kan se på ingredienslisten, så indeholder de ikke super mange forskellige råvarer. Man kan selvfølgelig vælge at tilføje eksempelvis revet gulerod og diverse krydderier, men den helt plain version, som her, kan altså noget.
Opskrift på vegetariske squashfrikadeller
De er relativt nemme at bikse sammen. Du skal rive to squash på et rivejern. That’s it. Så skal de selvfølgelig steges, men ellers så kræver de ikke meget mere end helt traditionelle frikadeller.


Opskrifter på vegetariske frikadeller
Her har jeg samlet fire links til forskellige typer grønsagsdeller. De to første er lavet på quinoa og ellers har jeg brugt røde linser og gulerødder som base.
Quinoafrikadeller med majs og revet gulerod


Squashfrikadeller
Ingredienser
- 2 squash
- ½ pakke Philidelphia
- 1 dl havregryn
- 2 æg
- 1 fed hvidløg
- Salt og peber
- Olivenolie til at stege i
Tilberedelse
- Riv squashen på den grove side af rivejernet og pres den derefter fri for væske mellem hænderne.
- Hak hvidløget fint og bland alle ingredienserne i en stor skål.
- Varm olivenolie (ikke noget med at være nærig her) på en pande og klat dejen på (ca. en spsk pr stk).
- Steg dellerne i ca. 4 min på hver side eller til de er blevet gyldne.
- Læg dem i et ovnfast fad og stil dem derefter i ovnen i ca. 10 min ved 200 grader.
[sp_recipe]
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.